Když mám čas na ponorku a to bývá zřídka, tak hraju http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=6818
Kuriozitky perlicky
to musel být super zážitek, nádherné fotky, opravdu super víkend!Gibon píše:Tam bych nechtěl zažít bojovej poplach. Všude samej kohout a páky, samej roh a hrana. Bych se umlátil. Prostor žádnej a 53 lidí uvnitř. Spíš na malejch postýlkách a 15 cm nad hlavou ti vysí 10 metrové torpéda.DYK77 píše:Tak to bych šel hned, baví mě ponorkové simulátory z 2sv, ale na ponorce jsem ještě fyzicky nebylGibon píše:Byl jsem i na ponorce z 2 války,
Mám co mám a jsem za to ráda
- Gibon
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Ponorka, muzeum a pomník padlým je v Laboe. Kousek od Kielu.
Padlý námořníci jsou všichni vypsáni na těch deskách. Je to 30 000 jmen
Jenom z ponorek. Vždycky je tam napsáno jméno ponorky, velitel, způsob a místo konce lodě. U některých jsou třeba jen dvě jména těch co zůstali na ponorce a než aby jí vydali tak se s ní ponořili navždy.
Padlý námořníci jsou všichni vypsáni na těch deskách. Je to 30 000 jmen
Jenom z ponorek. Vždycky je tam napsáno jméno ponorky, velitel, způsob a místo konce lodě. U některých jsou třeba jen dvě jména těch co zůstali na ponorce a než aby jí vydali tak se s ní ponořili navždy.
Milí, mladí příchozí. Jsem to nejlepší co Vás na tomto fóru čeká.
-
Cmelak
Až budeš mít zase dlouhou chvíli,zajeď si kousek dál do Švédského Göteborgu,tam je námořní muzeum,kde je taky ponorka,obrovský křižník a spousta dalších válečných lodí,ale i školní plachetnice a pod.Je to prohlídka na celý den a je to super.Byli jsme tam v r.2002.Cesta trajektem z Německa má taky svý kouzlo.