No, třeba pečenej bůčekMarkéta píše:no to jo, jsou dny, kdy spím,ještě ani nejsem u postele ...
a pak zas dny, kdy jsou lepší věci než spaní..
Věkový průměr smaráků
pokial ti nehovorime ujo tak je dobreGibon píše:KURVA, kde ty leta jsou
Smart Cabrio pure, 0,6 narodil sa 2001, kupeny 2006, momentalne 88000 km, cierno-oranzova

Smart Coupe passion, 0,6, 2001, strieborna, predany - Kosice
ale do dobrych ruk 
Smart Cabrio pulse, 0,6, 2001, cierno-modra, predany oproti na kopec

-
Oldrich Salek
- Kontaktovat uživatele:
-
mastr
věk
Zdravím všechny S... Je mi něco přes 50, nějaké zdravotní problémy a v tu chvíli oceňuji, výhody tohoto vozítka. Pohodlné nasedání díky dobrému otevírání dveří a vyšší sedačce, která také dobře podpírá celá záda. Mladší to ocenní samozřejmě později,nebo to boudou brát jako samozřejmost.
nebojte sa pan SalekOldřich Šálek píše:RavenS. píše:pokial ti nehovorime ujo tak je dobreGibon píše:KURVA, kde ty leta jsou
no počkej tak to já jsem zvědav jestli mi nebudeš říkat UJO![]()
Smart Cabrio pure, 0,6 narodil sa 2001, kupeny 2006, momentalne 88000 km, cierno-oranzova

ale do dobrych ruk 

Re: věk
Mě je taky, ale hodně přes, spíš ku 60-ti křížkům. Taky jsem kupoval oba "draky" pro svoje pohodlí, že se pěkně nastupuje a sedí se jako na trůně. Ještě, kdyby ten mrňous byl v rychtiku a zase se nezačalo sr.. řazení. Je to taky pohoda, na moje bolavé klouby a můžu si zatopit i pod zadkem.mastr píše:Zdravím všechny S... Je mi něco přes 50, nějaké zdravotní problémy a v tu chvíli oceňuji, výhody tohoto vozítka. Pohodlné nasedání díky dobrému otevírání dveří a vyšší sedačce, která také dobře podpírá celá záda. Mladší to ocenní samozřejmě později,nebo to boudou brát jako samozřejmost.
Fortwo 0,8 cdi 2002