nejdeto nepochlubit se , sv?t o m? ví :-)
-
Smartnumeric
nejdeto nepochlubit se , sv?t o m? v? :-)
Dnes r?no mi kolega v pr?ci ??kal , ?e vid?l moje auto v?era ve?er ( tjst. 13.9. ) ve ve?ern?ch Televizn?ch Novin?ch na Nov?. Prej okolo n?j ?el mrs.Paroubek. nebyl jsme si toho v?dom,ale ?el jsme na www.nova.cz a na jejich archviv a pustil jsem si p??sp?vek o Topol?nkovi a Paroubkovi a bylo to tak. Byl jsme ten den d?lat synchronizaci u Paroubkovi sekret??ky s mobilem a auto jsme m?l u nich na dvo?e v Li??ku. A sn?mali je akor?t kdy? pro n?j p?ijelal limuz?na a on proch?zel okolo m?ho auta. Je tam teda vid?t jen naozaj chv?li a kusok , ale je , pokud si to pust?te tak je to zhruba n?kde kolem 1 minuty a 10 sec. je tam vid?t zadek auta s ta?n?m za??zen?m, podle toho mne kolegy taky identifikoval. A to jsem na ty noviny v?era koukal taky a nepost?ehl jsem se.
- Jirka P
- Smart ACE
Re: nejdeto nepochlubit se , sv?t o m? v? :-)
A to jsi nemohl toho Paroubka p?iv?zat za ta?n? a odv?zt ho za Prahu?Smartnumeric píše:Dnes r?no mi kolega v pr?ci ??kal , ?e vid?l moje auto v?era ve?er ( tjst. 13.9. ) ve ve?ern?ch Televizn?ch Novin?ch na Nov?. Prej okolo n?j ?el mrs.Paroubek. nebyl jsme si toho v?dom,ale ?el jsme na www.nova.cz a na jejich archviv a pustil jsem si p??sp?vek o Topol?nkovi a Paroubkovi a bylo to tak. Byl jsme ten den d?lat synchronizaci u Paroubkovi sekret??ky s mobilem a auto jsme m?l u nich na dvo?e v Li??ku. A sn?mali je akor?t kdy? pro n?j p?ijelal limuz?na a on proch?zel okolo m?ho auta. Je tam teda vid?t jen naozaj chv?li a kusok , ale je , pokud si to pust?te tak je to zhruba n?kde kolem 1 minuty a 10 sec. je tam vid?t zadek auta s ta?n?m za??zen?m, podle toho mne kolegy taky identifikoval. A to jsem na ty noviny v?era koukal taky a nepost?ehl jsem se.
-
Garrulus
J? bych za?al takhle:
Bylo nebylo,
jednou se automobilka Deimler Chrisler rozhodla vyr?b?t nov? auto - SMART roadster. I dala se do toho a kdy? poprv? aut? vyjelo na silnici a dostalo se do ?ech, lid? z auto.cz se rozhodli, ?e ho otestuj? a ud?laj? na n?j recenzi.
A dnes, 9.5. 2007 jsem zjistil, ?e pr?v? TO testovan? aut? stoj? u n?s v gar??i.
Bylo nebylo,
jednou se automobilka Deimler Chrisler rozhodla vyr?b?t nov? auto - SMART roadster. I dala se do toho a kdy? poprv? aut? vyjelo na silnici a dostalo se do ?ech, lid? z auto.cz se rozhodli, ?e ho otestuj? a ud?laj? na n?j recenzi.
A dnes, 9.5. 2007 jsem zjistil, ?e pr?v? TO testovan? aut? stoj? u n?s v gar??i.
- Libor Slivanský
- Kontaktovat uživatele: