problem zo SMARTOM
-
Majersky Jaroslav
problem zo SMARTOM
Ahojte Smartaci prosim o radu kupil som smartika rv.1999,600,40kw benzin.Ked je auto studene tak pohoda ale ked sa zohreje tak sa mi rožnu na lavej strane pristrojovky kontrolky žlta abs,červena brzdy a žlta vystražny trojuholník svietia všetky naraz a na aute sa neda zaradit rychlost ale ked jedem na autičku a rožnu sa mi tie kontrolky možem normalne radit alebo manualne alebo automatom pokial nezaradim do neutralu potom musim čakat kým auto nevystydne.Poradte prosim Dakujem
- Gibon
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Re: problem zo SMARTOM
Prosím tě nezakládej nám tady další a další místnosti při každé odpovědi. Stačí to odpovědět zase sem.Majersky Jaroslav píše:Bol som v piatok v Mersedese v Bratislave ale kontrolky nesvietily a ony nic na diagnostike nezistili
Když už nevědí ani v Mercedesu tak tady ti těžko někdo poradí. Já měl za to že v jednotce existuje pamě závad s které by se to nechalo při diagnostice vytáhnout.
Milí, mladí příchozí. Jsem to nejlepší co Vás na tomto fóru čeká.
-
Axo
s tou diagnostikou som to mal aj ja...tiez som mal vlastne este aj mam problem s tym cerpadlom a tiez mi svieti ten trojuholnik ked sa mi to stane a na diagnostike nic...ziadna zavada...takze moja rada by bola ze skus pozorovat pocuvat ze ci nepocujes nieco podozrive ked sa to stane...ja som na to tiez dosiel tak ze som pocuval ci neni nejaka zmena!
-
scorpi4
mozno by bolo fajn napisat,na co si dosiel..nie len,ze si pocuval, a dosiel na to,co tomu je...Axo píše:s tou diagnostikou som to mal aj ja...tiez som mal vlastne este aj mam problem s tym cerpadlom a tiez mi svieti ten trojuholnik ked sa mi to stane a na diagnostike nic...ziadna zavada...takze moja rada by bola ze skus pozorovat pocuvat ze ci nepocujes nieco podozrive ked sa to stane...ja som na to tiez dosiel tak ze som pocuval ci neni nejaka zmena!
ale zvacsa kazda kontrolka nieco signalizuje..takze mozno aj manual napovie..
-
Axo