Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
armani píše:Jasne že by išlo len o foto Smart. No možno by bolo dobré prípadnú Galeriu rozdeli tak nejako ako to máš ty na stránke. Nejakú sekciu pre techniku, šport, doplnky, alebo len Smart pre potechu oka. Objavilo sa tu na fore už ve¾a zaujímavých obrázkov z rôznych oblastí života "SMARTAK-ov" no niečo z toho najs je vlastne nemožné. Treba len odklikáva tému po téme a rolova po stránkach. V prvom rade by som však dal prednos našej tvorbe a až potom nejaké foto pozbierané po weboch. To by som vlastne asi celkom zakázal a nechal len sekciu na odkazy spriatelených galérií.
Jo přesně tak, vyloženě vlastní tvorba, na to tam dávat fotky stažené od jiných autorů by bylo zbytečné.
Zdravim... tak předevčirem mi kalendařik došel..vypada fakticky užasně..
Byl jsem dosti ohromen.. jak paradnim zpracovanim tak i kvalitou fotek.. výběrem.. i protekčnimi spz.
V co jsem teda nedoufal.. že se tam s tou svoji popelnici vubec dostanu..
Chtěl bych timto poděkovat panu Dykovi...a všem jinim kteři se na teto tvorbě podileli..
Příště by možná stálo za to zauvažovat nad stolním kalendářem. Požadavky na kvalitu fotek by nebyly tak velké a vešlo by se jich více. Záleželo by ale na ceně že jo
Kalendář s Krtečkem stojí stovku. Smártí na stůl by mohl stát tak dvě. vůbec netuším, jaké jsou náklady na výrobu, takže pokud cena nesouhlasí, omlouvám se