Dohadovat se nebudeme, už jsem hlasoval, že jsem pro přispění

, ale mimo jiné jsem připomenul FQ101, protože tam poslední dobou chodím také rád, ale pravda je, že Evilution mi dal více tím že byl dříve. Pošleme to na Evilution a někdy příště třeba na FQ101. Mě je FQ101 blíže, protože je dělané formou obrázkových náhledů s jasnými popisy, které si umím přeložit i já neangličtinář , ale Evolution obsahem databáze jasně vede, takže není co vytknout a jsem rád, že to někdo dělá. Řekl bych, že je tam více informací než v celé tištěné servisní knize, to že tam někdo ještě odpovídá na dotazy jsem vůbec nevěděl, to je fajn.
Pokud by se jim měla napsat zpráva, dal bych něco jednoduchého jako...
Ahoj smartí komunito
Velmi si ceníme vaší práce a jsme moc rádi, že pro fandy značky Smart připravujete cenné informace, které sdílíte na vašich stránkách
www.evilution.co.uk
Na základě toho, jsme se jako klub rozhodli podpořit vaši činnost finanční částkou 30lb, zaslanou na vaše konto z účtu 217109330/0300
Přejeme vám hodně zdaru a více spokojených Smart fanoušků.
Smart Autoclub o.s.
www.smart-club.cz
Pokud by to někdo přeložil, mohu to poslat z oficiální klubové emailové adresy
smart.forum@email.cz. bez jmen přezdívek. Případné odpovědi sem zpětně nakopíruji
Převod peněz si vezmi na starost s Liborem ( pokladníkem ) Ty Xlukasi, máš s převodem financí do zahraničí více zkušeností.
Greg pokud to zvládne přeložit ( pokud k tomu nemá někdo jiný výhrady ) může se do toho dát.
Díky za spolupráci