Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
No já je kupoval předloni v Rakousku na SmartTimes a bylo z čeho vybírat, měli i kožené, moc pěkné, ale kontakt na ně nemám Za měsíc se jede na sraz zase, když tam nějaké potahy budou, přivezu s sebou kontakt na ty co to dělají
tak prý sedačky jsou rozměrově stejné jako ve starším F2, kluci co máte roadstera ( já si ho přebírám až dnes odpo ) jsou sedačky stejné, podobné ? Já mám v hlavě jen šrot a to ještě pořád myslím na to jak ho dneska vypucuju a nablejskám .... Takže odpoveď bude relevantní jen dnes do cca odpoledne, pak už to budu vědět i já až si je porovnám ......
má někdo zkušenosti s těmahle "potahama." osobně klasický univerzální potahy na sedačky vyloženě ... nemám rád. nicméně tohle je přímo na smartí sedačky, kůže a vypadá to dost precizně - na fotkách. nemáte to někdo, abych si nekoupil něco, z čeho budu nasranej?
Já potahy na míru mám, ale tyhle vidím poprvé, vypadají fakt pěkně.
Vzhledem k tomu, že ty moje látkové stály nějak 3000,- není cena těch kožených špatná