Kontrolka motoru - žlutá
to by musel být někdo kdo má turbo benzín, protože ten má koncovku na druhé straně než ten bez turba. Další věc že to může být i jiná závada a třetí že tohle se mi stalo s druhým autem pár dní po záruce a stálo to kilo.
tady z těch malejch podvodů nikdy nic dobrýho nevzešlo
tady z těch malejch podvodů nikdy nic dobrýho nevzešlo
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
tak za litr diagnostika vymazali závadu. Prý je to asi lambda sonda cena s prací asi 7,5tis. Ale jistý si nejsou
Tak budu jezdit dál a uvidíme 
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
proste diagnostika je standartni postup tu si zaplatis i kdyz se chces podivat ze v pameti nemas zadnou chybu
neco to asi naslo kdyz to typuji na lambdu
a ze si nejsou jisti? lambdy tam bude mit minimalne 2
jednu pred a druhou za katem
pokud hlasila chybu ta za katem muze byt vadna nebo vadny vyfuk
lambda hlasi jen hodnoty a spatne muzou byt ze 2 pricin
lambda nebo kat
neco to asi naslo kdyz to typuji na lambdu
a ze si nejsou jisti? lambdy tam bude mit minimalne 2
jednu pred a druhou za katem
pokud hlasila chybu ta za katem muze byt vadna nebo vadny vyfuk
lambda hlasi jen hodnoty a spatne muzou byt ze 2 pricin
lambda nebo kat
For Two Pasion 07 (Mimi) 1.11.2008 najeto 1750 km
dle faktury diagnostika 167,-
stanovení nálezu 250,-
přehrání řídící jednotky motoru a převodovky 500,- (standartně je to zdarma protože mercedes na to dělá svolávací akci, ale po záruce už každej za svý
)
já chápu že musím zvaknout diagnostiku, ale platit za nález který není 100%?
Pochopil bych kdyby teda vzali lambdu ze skladu zkusili jí tam a postupně dále zkoušeli které další díly které dále navazují na závadu a přišli co to dělá a to vyměnily za nové tak bych to skousnul.
Ale se slovy vyměníme lambdu neřek ani kterou (jak psal dawe jsou tam dvě) vy to zaplatíte a pokud se to rozsvítí znovu vyměníme další díly, tak to si můžu udělat sám už mam člověka kterej mi jí půjčí na zkoušku.
stanovení nálezu 250,-
přehrání řídící jednotky motoru a převodovky 500,- (standartně je to zdarma protože mercedes na to dělá svolávací akci, ale po záruce už každej za svý
já chápu že musím zvaknout diagnostiku, ale platit za nález který není 100%?
Pochopil bych kdyby teda vzali lambdu ze skladu zkusili jí tam a postupně dále zkoušeli které další díly které dále navazují na závadu a přišli co to dělá a to vyměnily za nové tak bych to skousnul.
Ale se slovy vyměníme lambdu neřek ani kterou (jak psal dawe jsou tam dvě) vy to zaplatíte a pokud se to rozsvítí znovu vyměníme další díly, tak to si můžu udělat sám už mam člověka kterej mi jí půjčí na zkoušku.