Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mokrá elektronika je stejně záludná závada, jako když se nasvítí na displeji tři čárky, závada na převodovce. Tyto závady kolikrát neodstraní ani spec. opravna na smarty. To by jsi určitě "ucvrkával" také.
Vodu v elektrice znám.Mám fabku 2001 v kombu ,dotáhlou od talošů.Za většího deště se voda dostane někam na elektriku a pak se stane,že motor nereaguje na sešlápnutí plynu a jde jen do volnoběhu.To se mi už párkrát stalo na dálnici při předjíždění ,to jsem skor ucvrk.Hned jsem se řadil do pomalýho pruhu,jediný co pomohlo vypnout klíč ze zapalování a znovu zapnout.V tý rychlosti poprvé hukot,ted již vím jak na to a už mě to moc nepřekvapí.V servisu nic nenašli,jedině by museli kontrolovat elektriku po drátku,jestli není někde nahlodanej od kuny apodobný havěti.
často kempim na vysočině a tak se asi tam někde konal piknik na fafině.hmmmm.Fabka už má celkem nalítáno (benzin 1,4 MPI-200 000km,stk do zimy) a tak asi brzo pujde na recyklaci.Smartik by pak posloužil na překlenovací ježdění do hokny,než by se sehnalo další rodinný přibližovadlo.
No, nevím, jestli je zrovna smart dobrý překlenovací auto. Prostě má svoje chybky a je potřeba si zvyknout, potom je to láska na celý život. Hlavně - okolí se s tím nějak hůř srovnává, já mám smarta skoro 5 let ( to leti, že? ) a pořád se mi kvůli němu smějí. Jsou to blbci
Každopádně, kdyby jsi měl cestu na Kroměříž, ozvi se, ráda pokecám a ukážu auto.
Kdybych neměl toho svýho, tak bych si tohohle šel hned koupit. I přes tu naftu. (Nafta patří jen do traktoru a na to, že mi v nádrži zmrzne zbytek nějaký letní, na to fakt nejsem zvědavej.)
Je jich tam "neurekom", protože jsi přišel pozdě. Kdyby ses na ten odkaz koukal včera, tak to odkazovalo na konkrétního Smarta, naftu z roku 2006 v tmavě červené metalíze, najeto asi 85 tisíc, za 60.000,- Kč. Teď už je inzerát vymazán, protože po něm hned někdo skočil!
Hmmm a je fuč.Měl jsem ho ještě v jednom odkaze,ale taky zmizel,hold už má novýho páníčka.Budu si muset počkat na jinýho,ale nespěchám na něj.Nevíte kdy je tak nejlepší čas na nákup,prodej auta?po vánocích,před dovolenou,po prázdninách-nebo je to šumák a prodej aut se točí furt.Toto je asi otázka přímo na nějakýho autoprodejce.