Jojo, mejou... Akorat mastnej flek okolo vicka naftovy nadrze stejne vydrzel. A podle me to v mem pripade museli protahnout myckou alespon 2x, protoze ja uz ani nemel patrne, kde se nachazi SPZ..Jirka P píše:A mejou to furt zadarmo? To jediný jim šlo vždycky dobře
Kontrolka motoru - žlutá
Beulingo Multispace 2.0HDi 2005 - Polabský offroad
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
No právě. Člověk by čekal víc od zn. servisu než způsob nahodilé opravy. Tak ten litr se dá ještě skousnout, třeba to zabere, ale jak říkáš, pokud by vyměnili X dílů než dojdou k závěru, tak by se to mohlo dost a zbytečně prodražit a pochybuji, že by udělali gesto a díly které měnily zbytečně Ti dali do auta zpět a odečetli je.
tak po přehrání jednotky převodovky to začalo řadit i v nižších otáčkách třeba pětku i v 1500ot dřív až po 3000ot jede to o 5km tachometrových pomaleji
tak jsem myslel že to bude i méně žrát ale to se zatím neděje a motor už nesvítí. zítra dostane nový olej ale už né od těch umělců a dál uvidíme
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
já už taky ne, kor když u nich dám x tisíc za to že to neudělaj
a teď vyměnim olej s filtrem pod litr tak není co řešit
a teď vyměnim olej s filtrem pod litr tak není co řešit
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Tak jsem se dočkal a včera se mi rozsvítila taky - po chvilce boje se zpátečkou na zledovatělým kopci. Vše vypadá a zní v pořádku, ale kontrolka svítila dál i po opětovným startu. Uvidím zítra a pak zkusím Bosch servis s tipem na tu sondu (aspoň ji tam mají mnohem levnější)
Smart Roadster Coupe, 2004, 81kw, 85.000Km
Tak to bylo snadné - stačilo natankovat a kontrolka motoru už nesvítí. Smartovi se asi nelíbilo jezdit pár dní s ~3.5l benzínu.Pejik píše:Tak jsem se dočkal a včera se mi rozsvítila taky - po chvilce boje se zpátečkou na zledovatělým kopci. Vše vypadá a zní v pořádku, ale kontrolka svítila dál i po opětovným startu. Uvidím zítra a pak zkusím Bosch servis s tipem na tu sondu (aspoň ji tam mají mnohem levnější)
Smart Roadster Coupe, 2004, 81kw, 85.000Km
Pricina je ale nekde jinde, neco tam je spatne a projevuje se to pri nizkych teplotach. Udelej tomu diagnostiku.Pejik píše:Tak nakonec se mi to stalo dvakrát po sobě - vždy když jsem v cca 10 pod nulou nastartoval, tak naskočila a neshasla, dokud jsem znovu nenatankoval. Ani teď mi to už nedělá, i když tam mám benzínu kapku... hlavní důvod asi byl ten start v zimě.
Beulingo Multispace 2.0HDi 2005 - Polabský offroad