Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
David0600 píše:Te? je?t? prob?r?m maily kter? mi pos?lali ze st o tom Grossglockneru ?e ta zlevn?n? celodenn? vstupenka plat? v t?dnu od 20.8. do 27.8. Vyu?ili toho, ?e se tam sjedou ty sm?rt?ci a n?co vyd?laj? tak nab?zej? pro n? tuhle slevu, ale jinak v programu to nen? je to tam asi 50 km. Ka?dop?dn? bych tam vyrazil, ale nev?m kdy, ale to se dohodneme ten program krom? t? vyj???ky se tak n?jak opakuje. jinak na smarttimes.at je n?kolik m?st kde se d? v p?tek napojit na skupinky sm?rt? z jin?ch zem?, kter? jedou na m?sto konn?n? v kolon?ch
Vyjet v ned?li po skon?en? tak by se to mohlo stihnout.
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
houska píše:To bych m?l na celej rok.Samotn?mu mi nechutn? a vy pivo nepijete...