Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
myslim si ?e jo do t? it?lie jsem se taky registroval ale i kdy? tam p?ijede? bez registrace tak to si myslim ?e nebude ??dnej probl?m leda ?e by n?kdo um?l perfektn? n?mecky (proto?e kdyby p?ijel na smartpar?du DCAB n?jakej cizinec kter? neum? ?esky tak ty ?koly jsou bezp?edm?tn
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Moje St?ha?ka se N?m?inu u?? a jako z m?ho mrtv?ho pohledu na N?m?inu i n?co zn?. Vyfasuje pro jistotu slovn?k a bude p?ekl?dat, alespo? nebude m?t roupy
jednou u? jsem to tady psal zaregistroval jsem se v?echno v klidu ale kv?li rodinn?m probl?m?m jsem to musel zru?it. a ted sraz smarttimes na grosglokneru jsem zjistil den pot? to jsem myslel ?e po??ta? polet? z okna tak jsem byl nasranej
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
n?m?ina u n?s je hor?? ale rukama nohama jsem se domluvil zatim v?ude s angli?tinou jsme na tom dob?e
Tak to zkus sledovat a a? bude term?n na r.2007 tak dej v?d?t, v???m ?e se n?s p?r domluv? a bude z toho dobr? akce. V???m, ?e pojedou na?i v?rn? sraz?ci a ?e by se mohl je?t? n?kdo p?idat, tak 10 Smart?k? by nebyl ?patn? pr?m?r .
jo sleduju a budu sledovat nejhor?? je ?e to tom d?vaj tak m?s?c a? dva p?edem ale u? mam ty str?nky vcelku vychytan? kam koukat. 10 kousk? v ?ade na srazu v cizin? to nezn? v?bec ?patn? uvid?me hlavn? kde to bude atd. aby to n?koho neodradilo hned ze startu
10 n?s nebylo ani v Praze tak jsem zv?dav.??m v?c t?m l?p ale na 10 kousku to nevidim.M?s?c do p?edu je mysl?m dostate?n? doba.Na jak dlouho to tam je prodlou?en? v?kend?
jak na kterym v?t?inou je to jen sobota, v t? it?lii to m?la b?t sobota ve?er discot?ka a ned?le dopoledne a dom
houska píše:Vid?l bych to s ly?ema nebo snoubi?em a na ledovec pokud to bude v Alp?ch. A taky po??dnou z?sobu
snoubi? pecka n?pad ?koda ?e nemam dr??k na smart?ka kdy? ho budu m?t v aut? tak to by byla asi p??jemn? cesta