Smart times v Rakousku 2

srazy, propagace, financování
Zamčeno
Olii05
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olii05 »

David0600 píše:
Olii05 píše:Kua tolik!! Zastav?m n?kde na krajnici a p?esp?m v auti, nebo pod ?ir?kem, nebo zajdu n?kam na disco :lol:
V rakousku je zak?z?no sp?t v aut? na parkovi?t?ch atd. to bys m?l dra??? ne? luxusn? hotel
:cry: kua mus? b?t n?jak? levn? ?e?en? :)
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` ¤*smart forever*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Dy? jsme to ??kali - kemp?k to jist?.
Sp?? m? v?c doj?m? ta registrace :twisted:
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

jasn? kemp?k je v poho. je?t? by m? zaj?malo co bylo v t?ch 115eurech.
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

To nejsi s?m. V Hradci K. na Tuning p?rty, kter? se po??d? jednou do roka, st?l v loni vstup za dva lidi + auto, po zdra?en? asi 700,- K? ( nejdra??? sraz u n?s ) . Se?lo se tam teda asi 25000 lid? a 5000 aut. Sledoval jsem reakce lid? na f?ru, co ??kaj? t? cen? za vstup. 90% jich prohl?silo, ?e nikam nejedou, ?e u? je to moc. Bych cht?l vid?t ty reakce, kdyby hradeck? leti?t? na p???t? rok vyhl?silo vstupn? 115Eur :twisted: J? tam p?edloni byl a byl to teda hukot, jen?e za ty pen?ze nebylo pomalu ani kam j?t na WC a m?sto parkovac? m?sto na plo?e, za kter? jsem si p?ipl?cel, u? prost? nebylo :evil:

http://www.tuningparty.cz/cz_main.php
Obrázek Obrázek
pafka

Příspěvek od pafka »

... byla v tom tusim zaplacena vyjizdka na Grossglockner, pak na nejakou prehradu, vstup do V.I.P. casti, coz bylo velmi dobre :D a jeste tusim parkovani primo v zone V.I.P. tedy primo u zdroje Prazdroje.
Nebyl to ovsem zdaleka nejdrazsi vstup. Jak jsem ale psal, V.I.P. nam decentne vnutila hosteska s tvrdejma trojkama (damy prominou):lol:

Je to fsecko na

http://www.mysmart.at/de/specials/smart ... /index.asp
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Jsem netu?il, ?e se to i na Smart srazu takhle cejchuje. Za ty pra?ule by mi m?li na tu vyj???ku nacpat plnou n?dr? a je?t? by na tom festov? rej?li a ne ?e jim nacpu t?i a p?l litru za to , ?e m??u jet po ve?ejn? komunikaci.
Obrázek Obrázek
houska
Smart ACE

Příspěvek od houska »

Pokud ta registrace nebude V.I.P. tak to s tou cenou nebude tak ?hav?. 8)
houska mi už neříká pane
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

njn , ale aby jsme tam jenom ne?um?li z povzd?l? jak trubky :shock: :shock: :shock:
Obrázek Obrázek
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

no nevim vjezd na grossglockner stoj? 36eur tak?e parkov?n? za 79eur ve v.i.p. to i s my?kou ne, ne ?e bych byl ?krt ale za 80eur tam m?? ubytov?n? i s j?dlem. v tom bylo ob?erstven? nebo tak n?co?, krom? toho prazdroje kter?ho si asi moc ned?? kdy? jse? tam autem! a to bylo cena za osobu tech 115?
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
pafka

Příspěvek od pafka »

... byla v tom super vecere formou Svedskych stolu a mista 2 metry od kapely Brainstorm, ktera tam hrala
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

no tak to je jasn? tomu ta cena odpov?d?. jsme prost? je?t? v?chodn? st?t sta?? tam j?t do clubu vstup kolem 50,-eur a pit? tam m?? skoro v?echno za 10,-eur at je to mattonka nebo pan
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Se klidn? obejdu bez ?v?dsk?ch stol? a kapely, kterou nezn?m. Moje posl?n? je jen jedno - z??astnit se, vid?t Smarty, p?iv?zt domu hromadu fotek a u??t si s v?ma tu cestu tam a zp?t :mrgreen:
Obrázek Obrázek
houska
Smart ACE

Příspěvek od houska »

Vidim to tak? tak.Grilova?ka a dobr? pive?ko v kempu. *pivo*
houska mi už neříká pane
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Jasn? do kempu !

Obrázek

... tam je taky p?kn? :lol:

Obrázek
Obrázek Obrázek
Olii05
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olii05 »

DYK77 píše:Se klidn? obejdu bez ?v?dsk?ch stol? a kapely, kterou nezn?m. Moje posl?n? je jen jedno - z??astnit se, vid?t Smarty, p?iv?zt domu hromadu fotek a u??t si s v?ma tu cestu tam a zp?t :mrgreen:
jj i moje slova :wink:
Ps: nezn?? tu povaluj?c? se blond?nu na tr?v?? :lol: ?e bych j? vzall s n?mi :lol:
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` ¤*smart forever*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zamčeno