Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
my jsme silentbloky taky menily. V kvetnu 2008 u Hoska. Priznaky - motor dost klepe a pri razeni v tom cvaklo. V Letovicich na srazu jsme se na to ptali, co by to mohlo byt a nevim jestli marko nam poradil. To uz si moc dobre nepamatuji. Kazdopadne mi rikali u hoska, ze s tou vymenou meli dost problem a museli to odvrtavat, takze to asi byla jebacka...tak snad ti to pujde lip
Silentblok by se měl začít projevovat při náhlých změnách zatížení motoru tedy sundání nohy z plynu, nebo rychlá akcelerace. Pokud se motor rovnoměrně vytáčí a začne to "něco" dělat až ve vyšších otáčkách, tak to silentblokem nejspíš nebude
mne to robi iba pri prudkom rozjazde na jednotke a dvojke pri zabere ako keby nieco klepotalo o karoseriu ale nie buchnutie iba raz ale cca 20x za 1-2sekundy.
Este ma napadlo ci by to nemohli by tie zvisle tycky vzadu na stabilizatore?
zadne tycky stabilzatora neodchydzaju... ale silentbloky motora ... terba to raz za cas... teda ked zacnu buchat buchaju pri prudkom rozjazde a preradni rychlosti zvikne to 2x klepnut... vecsinou ked sa preradi z 1 do 2.
ked je dobre vybavena dielna tak s tym neni ziadny problem...
přední silentblok na motoru jsem měnil při GO motoru,příznaky jsem nepozoroval žádné,ale guma byla roztržená,dávám sem fakturu z Německa pro porovnání ceny,je to třetí položka