Provedu výměnu oleje u Vašeho Smártíka Praha a okolí

Náhradní díly, servisy, kontakty ...
tomashrabek

Provedu výměnu oleje u Vašeho Smártíka Praha a okolí

Příspěvek od tomashrabek »

Ahoj, kdo byste chtěli provést výměnu oleje (odsávačkou) neváhejte mne kontaktovat. Mám speciální přístroj pro tyto účely když u Smártíků není výpustný šroub :o(( Bydlím na okraji Prahy kousek od Zličína, není problém toto udělat za symbolickou cenu. Můžete mít vlastní olej a filtr, nebo ho zajistím já, jak budete chtít: o)))
Smártíkům zdar...
Kontaktujte mne na mail tomas.hrabek@centrum.cz., popřípadě mobil 774 146 561.

Tomáš
Jirkaal

Příspěvek od Jirkaal »

Za šest let k tobě začnu jezdit.
Smart Fortwo coupe Passion MHD, 52 kW, 2009
tomashrabek

Příspěvek od tomashrabek »

Jirkaal píše:Za šest let k tobě začnu jezdit.
Jasné, už odpočítávám :o)))
Michal71

Re: Provedu výměnu oleje u Vašeho Smártíka Praha a okolí

Příspěvek od Michal71 »

Ale pokud není výpustný šroub, který tedy já mám u prvního modelu, tak filtr je stejně tak nízko, že pokud ho povolíte, tak vyteče všechen olej, tak proč to řešit odsávačkou???
SMART CityCoupe 0,6 (40)
houzar
Smart ACE

Příspěvek od houzar »

Michal71 píše:Ale pokud není výpustný šroub, který tedy já mám u prvního modelu, tak filtr je stejně tak nízko, že pokud ho povolíte, tak vyteče všechen olej, tak proč to řešit odsávačkou???
pozor na to -nevyteče protože koš a čerpadlo jsou pd ůrovní filtru
Formule H vysočina

mobil: 724055339
MCC 01 PURE 0,7 benzin
xlukas.cz
Smart ACE

Příspěvek od xlukas.cz »

filtrem vytece prd. musi se to potom jeste i nastartovat, aby to cerpadlo vycuclo.
SMART MC01 0,8 CDI Pure
2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km)
http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279
:lol: :arrow: SCHVÁLENO !!! Obrázek
Obrázek Obrázek
martin11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin11 »

tomashrabek píše:Ahoj, kdo byste chtěli provést výměnu oleje (odsávačkou) neváhejte mne kontaktovat. Mám speciální přístroj pro tyto účely když u Smártíků není výpustný šroub :o(( Bydlím na okraji Prahy kousek od Zličína, není problém toto udělat za symbolickou cenu. Můžete mít vlastní olej a filtr, nebo ho zajistím já, jak budete chtít: o)))
Smártíkům zdar...
Kontaktujte mne na mail tomas.hrabek@centrum.cz., popřípadě mobil 774 146 561.

Tomáš
...nabídka je zajímavá...a jak to dělají ve značkovým servisu.....vycucnou, nebo jen dolejou...???....
...jsem tu novej...a se Smartem jsem dostal 6 let servis...!!!...ale člověk nikdy neví co se slíbí a co se splní.....zdraví martin11 :lol:
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

martin11 píše:...nabídka je zajímavá...a jak to dělají ve značkovým servisu.....vycucnou, nebo jen dolejou...???....
...jsem tu novej...a se Smartem jsem dostal 6 let servis...!!!...ale člověk nikdy neví co se slíbí a co se splní.....zdraví martin11 :lol:
Nevím jak to dělaj, ale ze servisu jsem naposledy dojel domů se stejně tmavým olejem jako když jsem tam přijel. Pán ze servisu se sice po telefonu dušoval, že olej vyměnili a že udělají rozbor oleje, ale než bych se s nimi dohadoval, tak měním od té doby olej sám a mám klid.
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
Gibon
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gibon »

Michal71 píše:Ale pokud není výpustný šroub, který tedy já mám u prvního modelu, tak filtr je stejně tak nízko, že pokud ho povolíte, tak vyteče všechen olej, tak proč to řešit odsávačkou???
To je ale blábol.
Milí, mladí příchozí. Jsem to nejlepší co Vás na tomto fóru čeká.
Druzeta
Site Admin

Příspěvek od Druzeta »

Vytéct to nemůže protože i kdyby ten filtr byl nejnižší bod, tak i když se vyšroubuje tak by musela být přímá cesta do vany a to není, olej přece nepoteče z vany na horu a pak do filtru, při nastartování to žene čerpadlo, ale samospádem to vytéct nemůže.Na dně vany zůstane ten největší humus který akorát znečistí nový olej, nejlepší je stejně ten výpustní šroub, tam je jistota že všechno vyteče, což se nedá říct ani u té odsávačky.
Michal71

Příspěvek od Michal71 »

Gibon píše:
To je ale blábol.
Není to blábol já ten šroub tam doopravdy mám pokud nevěříš nafotím ti ho a když už u toho budu tak ti rovnou vyfotím i to že filtr musí bý stejně nízko jako ten vypoštěcí šroub a pokud olej zůstává v čerpadle jak někdo píše tak ani vysáváním ho ven nemůže dostat
SMART CityCoupe 0,6 (40)
Gibon
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gibon »

Já ti to taky věřím. Šrouby se tam dodělávali. Šlo o to že přes filtr ti nic nevyteče.
Milí, mladí příchozí. Jsem to nejlepší co Vás na tomto fóru čeká.
Druzeta
Site Admin

Příspěvek od Druzeta »

Hlavně je problém že i když by byla vana a filtr v jedné rovině tak nejsou propojené rovně, olej by nejdřív musel téct do kopce z vany a pak z kopce z filtru.Dolů poteče, ale nevím jak ho chceš donutit aby tekl nahoru z té vany, tam musí zůstat nějaká hladina která nevyteče.
houzar
Smart ACE

Příspěvek od houzar »

Druzeta píše:Vytéct to nemůže protože i kdyby ten filtr byl nejnižší bod, tak i když se vyšroubuje tak by musela být přímá cesta do vany a to není, olej přece nepoteče z vany na horu a pak do filtru, při nastartování to žene čerpadlo, ale samospádem to vytéct nemůže.Na dně vany zůstane ten největší humus který akorát znečistí nový olej, nejlepší je stejně ten výpustní šroub, tam je jistota že všechno vyteče, což se nedá říct ani u té odsávačky.
je to jako ůryvek z Lucerny
Klásek :ale to já doma povídám -mámo voda teče nahoru a ona hned no jo tovíš,že jo voda teče nahoru,takhle pěkně my spolu žijeme
Klásková: já ti dám,že voda teče nahoru a fofrem utíkej domů až tě chytnu tak ti ten kožich vypráším
Formule H vysočina

mobil: 724055339
MCC 01 PURE 0,7 benzin
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Tak třeba v K.Varech jsem taky viděl téct vodu nahoru :lol:
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
Odpovědět