Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pozdravujem Všetkých.
Mám problém so svetlami a to následovný: pri zapnutí sa zadné svetla a osvetlenie palubovky nerozsvietia ihneď, alebo vôbec. Nevie si poradi. Poradte !!! Súrne!!!
Ďakujem pekne.
no pokud nesvítí ani přední (parkovací) a dělá to jen někdy jak se mu zachce, tak to asi odchází přepínač světel - tím co se pouští světla - už jsem to též řešil, byl tam zapečený kontakt (svítilo to pouze na potkávací parkovačky nešli - tedy ani zadní a palubka, která je s tím spojená) stačilo nakonec rozebrat a vyčistit a chodí vesele dál (celodenní svícení tomu dává asi dost zabrat)
Apollo píše:no pokud nesvítí ani přední (parkovací) a dělá to jen někdy jak se mu zachce, tak to asi odchází přepínač světel - tím co se pouští světla - už jsem to též řešil, byl tam zapečený kontakt (svítilo to pouze na potkávací parkovačky nešli - tedy ani zadní a palubka, která je s tím spojená) stačilo nakonec rozebrat a vyčistit a chodí vesele dál (celodenní svícení tomu dává asi dost zabrat)
Jo jo přesně tak, výměna nebude nutná pokud to nebude uplně vypálený