Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jak jste si zřejmě všimli, během jarního srazu jsem zcela bezprostředně vymyslel soutěž o nejvášnivější prvomájový polibek našeho srazu. Nyní máte možnost fotky porovnat a hlasujte pro tu, která se vám nejvíce líbí. Hlasujte do neděle 15.května. Vítěz obdrží cenu, kterou do soutěže věnoval Gibon
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Jelikož forum umožňuje pouze 10 hlasovacích odpovědí, tak pokud chcete hlasovat pro tuto fotku, vložte zde prosím příspěvek "Hlasuji pro fotku č.11"
Já jsem pro 12! Gibon Dyno! A stávají se výherci fiktivních zimních pneu! Hoši gratuluju, Indulonu pro případ potřeby si vyzvedněte na Chodovci, Gibon to má kousek!