Ventil u vodní pumpy
-
Petan
Ventil u vodní pumpy
Potrebuji poradit, dozvedel jsem se, ze kdyz se dela cokoli na motoru, resp motor jde ven, tak je vzdy nutny i vymenit nejaky ventil u vodni pumpy, co snad vede pry k odsavani olejovych par, nebo tak neco. Zda se mi to jako nesmysl, ale neco tam pry takoveho je, nebo k turbu, ted nevim. No a ze v nemecku pokud se tento ventil nevymeni, tak nedavaji zaruku na zadne dily. Jsme z toho nejaky zmateny a tak se chci zeptat, jestli o tom nekdo neco nevite, popripade, ktery ventil to presne je a kde ho sehnat. Diy moc
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Ty br?o s vodn? pumpou p?eci nemaj? olejov? p?ry ??dnou souvislost, ale s turbem by to u? mohlo n?co m?t. Mohlo by to mo?n? souviset s t?m krav?lem za studena co jsem tady popsal v?era. D?lali mi rozvody, tak?e motor m?li ur?it? venku. Jestli tam museli vym?nit i n?jak? tenhle ventil, tak bych se n?divil, kdyby se choval trochu jinak ne? ten p?vodn? a te? je to na "syti? hlu?n?j??" Chci napsat do DC jestli otom n?co nev?, tak Ti d?m pak v?d?t, jestli na tomhle n?co nen
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem tam napsal ohledn? toho hluku v m?m aut?. M?lo to n?jakou p?edmluvu atd a pak jsem pokra?oval t?mhle :
Sly?el jsem o jak?msi ventilu ods?v?n? olejov?ch par, kter? se mus? m?nit poka?d?, kdy? jde motor ven z auta. M??e to b?t t?mto ventilem, nebo n?kde chyb? n?jak? t?sn?n?? To ?e byl motor venku se jen domn?v?m, ale asi spr?vn? ?e? Osobn? si mysl?m, ?e n?jak? ventil tam je na odleh?en? turba, proto?e za studena motor hodn? kou?? a tak jde nejsp?? kou? n?jak?m bypassem rovnou ven, co? zp?sobuje v?t?? hluk.
Uvid?me co na to ?eknou
Sly?el jsem o jak?msi ventilu ods?v?n? olejov?ch par, kter? se mus? m?nit poka?d?, kdy? jde motor ven z auta. M??e to b?t t?mto ventilem, nebo n?kde chyb? n?jak? t?sn?n?? To ?e byl motor venku se jen domn?v?m, ale asi spr?vn? ?e? Osobn? si mysl?m, ?e n?jak? ventil tam je na odleh?en? turba, proto?e za studena motor hodn? kou?? a tak jde nejsp?? kou? n?jak?m bypassem rovnou ven, co? zp?sobuje v?t?? hluk.
Uvid?me co na to ?eknou