Kabrio- vymena adneho okna
Kabrio- vymena adneho okna
Zdravim Vas,
viete o niekom kto dokaze vymenit zadne okno na kabriu? Niekoho kto uz s tym skusenost ma- to je podmienkou.
Na slovensku neviem ani za boha najst nikoho- teda ozvala sa mi jedna calunnicka spolocnost co aj vymiena okna na kabriach ale po precitani recenzii na ich adresu som si to s nimi velmi rychlo rozmyslel.
Bohuzial to u mna zacina byt urgentne- prasklina sa zvacsuje kazdym stiahnutim strechy.
Nemam problem ani pricestovat do ciech pripadne aj tam nechat auto na vikend.
Vdaka.
viete o niekom kto dokaze vymenit zadne okno na kabriu? Niekoho kto uz s tym skusenost ma- to je podmienkou.
Na slovensku neviem ani za boha najst nikoho- teda ozvala sa mi jedna calunnicka spolocnost co aj vymiena okna na kabriach ale po precitani recenzii na ich adresu som si to s nimi velmi rychlo rozmyslel.
Bohuzial to u mna zacina byt urgentne- prasklina sa zvacsuje kazdym stiahnutim strechy.
Nemam problem ani pricestovat do ciech pripadne aj tam nechat auto na vikend.
Vdaka.
Smart Fortwo cabrio 0.8 cdi, 2001
ahoj no mam calounika co to dela strechy a mam snim dobre skusenosti delal mi uz par strech na smartika akorad ma moc prace tak by to chvili dele trvalo
Kompletni servis smartiku opravy stahovacich strech. Nahradni dily. Go motoru za super cenu . Vse okolo smartiku. Dlouholete skusenosti. www.smart-autoservis-ostrava.cz
Tak take potrebuju vymenit zadni okno (plast) na cabriu. Procitam a nemuzu nikde poradne najit ze to nekdo dela a dobre. Dnes mi bylo doporuceno at si zajedu do smart centra do drazdan. Ze prej to delaji na pockani!!! Skusim zjistit info a hlavne cenu. Kdyz by nekdo vedel o nekom v cr nejlip okoli pha dejte vedet. Diks
Fortwo cabrio 0,7, F1 řazení
Opel Movano 2,5 DTI
Honda CBR 600 RR
Opel Movano 2,5 DTI
Honda CBR 600 RR
Také mám novou střechu :-)
Já ji koupil včera ve Smartcentru v Praze (za 3000, to se mi zdálo dobré) a čeká mě totéž. Můžeme si poradit, já bych to chtěl udělat sám.