Jak poznat Brabus
-
domy007
Jak poznat Brabus
Koupil jsem Brabus Star-two. Už jsem se setkal s pár názory od lidí, který měli s tímhle autem co do činění, že můj vůz Brabus není. I když podle fotek a prospektů je naprosto stejný, má dokonce i štítek 45/100. Chybí jen kola (předchozí majitel zvolil R16 z Roadstera) a je jiný výfuk, který byl namontován firmou SW Exclusive, ta auto chipovala.
Chtěl bych se zeptat, jak na 100% poznám, že moje auto bylo upraveno firmou Brabus a nebo je to jen obyčejný Smart a někdo si s ním dal spoustu práce?
Chtěl bych se zeptat, jak na 100% poznám, že moje auto bylo upraveno firmou Brabus a nebo je to jen obyčejný Smart a někdo si s ním dal spoustu práce?
- Winterwolf
- Site Admin
- Jurko
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Podla VIN cisla 
smartcars.club
_F_A_C_E_B_O_O_K/ smart.slovensko web: smartcars.club
smart fortwo coupe 450 0,6 Red, smart fortwo coupe 451 0,8cdi Crystal White, smart forfour 453 Black to Yellow, smart crossblade original 0155
_F_A_C_E_B_O_O_K/ smart.slovensko web: smartcars.club
smart fortwo coupe 450 0,6 Red, smart fortwo coupe 451 0,8cdi Crystal White, smart forfour 453 Black to Yellow, smart crossblade original 0155
-
domy007
Je to přepsané na řidičák od 17 (B1). Spoustu údajů je jinak. Název MCC01 a výkon 11kw asi každý Smart nemá.
Říkalo mi to pár lidi, kteří se motají kolem aut od 15 a chlapík ze Smartcentra. Dokážou to tam oni poznat?
Z této stránky jsem ho porovnával
http://home.arcor.de/sv/sven.sauerland/brabus.html
Docela mě překvapilo, jak je o těchto autech málo informací. Dokonce, než jsem ve Smartcentru ukázal tu stránku nahoře, nevěřili mi, že takový model existuje.
Jinak tady je fotka, jen kdyby ho někdo znal. A podrobnější fotky sem můžu dodat, jen jde o to, co mám nafotit.

Říkalo mi to pár lidi, kteří se motají kolem aut od 15 a chlapík ze Smartcentra. Dokážou to tam oni poznat?
Z této stránky jsem ho porovnával
http://home.arcor.de/sv/sven.sauerland/brabus.html
Docela mě překvapilo, jak je o těchto autech málo informací. Dokonce, než jsem ve Smartcentru ukázal tu stránku nahoře, nevěřili mi, že takový model existuje.
Jinak tady je fotka, jen kdyby ho někdo znal. A podrobnější fotky sem můžu dodat, jen jde o to, co mám nafotit.

-
domy007
- Winterwolf
- Site Admin
- Winterwolf
- Site Admin
Ale ty peníze bych za to nedal....
http://autobazar.hyperinzerce.cz/osobni ... t-nabidka/
Stejně nějak nechápu jak může být v inzerátu 55Kw a hned vedle možno řídít od 16-ti let.
Tohle mne prostě vytáčí když vidím podvod a ještě se tím chlubí
Držím ti palec a ti to jezdí a hlavně a tě nikdo resp. ty nikoho nenabouráš jinak si na Tobě pojišovna smlsne
http://autobazar.hyperinzerce.cz/osobni ... t-nabidka/
Stejně nějak nechápu jak může být v inzerátu 55Kw a hned vedle možno řídít od 16-ti let.
Tohle mne prostě vytáčí když vidím podvod a ještě se tím chlubí
Držím ti palec a ti to jezdí a hlavně a tě nikdo resp. ty nikoho nenabouráš jinak si na Tobě pojišovna smlsne
Lukáš
Cena je teda pekelná.
V tom inzerátu je divný že píše obsah 0,7 v roce 2001 byl obsah 0,6
S tou bouračkou a pojištovnou problém nebude, protože to pojišovák nepozná a i kdyby to bylo poslaný na nějakou expertízu tak to čím to má být přiškrcený tak jde na tu expertizu namontovat.
Pokud s tím někoho vyloženě nepřejede tak nikdo na místě nehody nic zkoumat nebude.
Má to jednu výhodu stačí mít SPZ jenom vzadu.
V tom inzerátu je divný že píše obsah 0,7 v roce 2001 byl obsah 0,6
S tou bouračkou a pojištovnou problém nebude, protože to pojišovák nepozná a i kdyby to bylo poslaný na nějakou expertízu tak to čím to má být přiškrcený tak jde na tu expertizu namontovat.
Pokud s tím někoho vyloženě nepřejede tak nikdo na místě nehody nic zkoumat nebude.
Má to jednu výhodu stačí mít SPZ jenom vzadu.
- Winterwolf
- Site Admin
myslím že to bude stejné jako u těch 50ccm skůtrů co mají jezdit jen 45km/h
Jakmile se stane nehoda a ten druhý řekne no jo já mu nedal přednost,ale on jel jako blázen ,tak se nečeká než si tam dáš zpátky omezovač,ale odtahovka jede rovnou do zkušebny v Dekře a tam na to jednoduše přijdou
Poté co se výše popsané stalo několika lidem na Skutrforu tak jsem poslal 50ccm skůtříka co lítal i 60km/h do světa a dodělal si papíry A neomezené a pořídil něco většího
Ono když se střetne 80kg skůtr s autem tak to není taková rána,ale pokud trefíš Smartem Voktávku tak si připrav opravdu velké prasátko aby jsi to zvládl doplatit
No asi jsem už zestárnul že to řešim
Jakmile se stane nehoda a ten druhý řekne no jo já mu nedal přednost,ale on jel jako blázen ,tak se nečeká než si tam dáš zpátky omezovač,ale odtahovka jede rovnou do zkušebny v Dekře a tam na to jednoduše přijdou
Ono když se střetne 80kg skůtr s autem tak to není taková rána,ale pokud trefíš Smartem Voktávku tak si připrav opravdu velké prasátko aby jsi to zvládl doplatit
No asi jsem už zestárnul že to řešim
Lukáš
-
domy007