Ahojte chalani, som tu novy tak v kratkosti sa vam predstavim. Volam sa Ivo jazdim od 18rokov vyskusal som zopar "kariciek" momentalne niekolko rokov jazdim na Maxime a cca dva roky na Micre, momentalne rozmyslam nad vymenou auta (za mensie) nakolko jazdim uz len po Bratislave a dlhe trasy len par krat do roka. Smart ma zaujal dizajnom aj rozmermy.Aj ked je to extrem oproti maxime. Kym sa mi aktivoval ucet tak som precital tu na fore kopu zaujimavych informacii. Na smartovi som este nejazdil ani nesedel nakolko nepoznam nikoho v mojom okoli stymto autom. Tak nemam uplne jasno ci toto auto vlastne chcem.
Velmi by som chcel kabrio alebo roadster. Cenovo by som nechel presiahnut 3000€. Obavam sa vsak tej strechy z dovodu kazivosti a toho ci vydrzi sneh. Chcem to auto pouzivat cely rok. Dalsia moja obava je jazda na snehu co som si cital tak tu piste ze dostavte 360 otocky a pod

Mna zaujima ci auto vyleze na kopec (cca 8% stupanie) casto aj menej upravovany. Motorizaciu by som chcel asi dizel pri benzine sa bojim GO neviem ci nekdo na Slovensku to robi zaroven nechcem zvysovat naklady na kupu a prevadzku.
Inak auto potrebujem na kazdy den do prace 15km tam + 15 spet + par krat do roka vylet, (vikendovy priemer okolo 1000km).
Chcel by som sa opytat ci by niekto z BA nebol ochotny sa som nou stretnut a povozit ma v smartikovi pripadne dovolil mi vyskusat par km a mi povedal k smartu nejake info.
Dakujem ze pripomienky nazory a cenne info.
ivo