Rádio

Řešení problémů elektroinstalace, schémata, návrhy na změny
Odpovědět
Ivanka

R?dio

Příspěvek od Ivanka »

Ahoj smart?ci, mam problem. Vcera jsme koupili nove radio Sony a zapojili ho do smartika. Chci se ale zeptat jestli je obvykle, ze kdyz otocim klic na uroven 1, zacne hrat,ale kdyz chci klic otoit zpatky na uroven 0, tak mi prestane radio hrat. U predchoziho auta mi stacilo, kdyz jsem klic mela v zapalovani a az po vysunuti klice se mi radio vyplo. :cry: :roll:
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

to je v po??dku u sm?rt?ka, p?edt?m si m?la n?co z koncernu VW a tam se vyp?n? a? po vysunut? kl??ku
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Ivanka

Příspěvek od Ivanka »

Diky moc za odpoved. je to docela skoda :?
Olii05
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olii05 »

zaje? s t?m k autoelektrik??i a za 15 minut nem?? co ?e?it :wink:
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` ¤*smart forever*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Ivanka

Příspěvek od Ivanka »

A nevis kolik si za to tak uctujou?
Gibon
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gibon »

To zvl?dne? sama. Kdy? si ho tam dok?zala d?t. Zezadu jen spoj?? ?lut? kabel s ?erven?m a bude to ok. Dokonce je to tam p?ipraveno tak jen zasune? konektory do sebe.
Ivanka

Příspěvek od Ivanka »

to mam udelane, ale to mi jen drzi Fm stanice :cry:
Kali
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kali »

...mus?te je?t? navz?jem p?ehodit st?l? a vyp?nateln? "+" na tom konektoru, kter? zasunujete do r?dia...
Tommy

Příspěvek od Tommy »

Ahoj, mam dotaz ohledne radia..Smartik byl nejakou dobu zaparkovany a vybila se totalne baterka, ted pri spusteni radia chce abych zadal nejaky kod, zrejme pro ochranu proti odcizeni radia, ale ten kod nemam, jelikoz byl kupovan starsi..Existuje nejake jine reseni, nez vymenit cele radio? :cry:
Panter

Příspěvek od Panter »

jo muzes si jej nechat odkodovat, bud oficialne, nebo nekterym z clenu, napr. autodiagnostika
mat00

Příspěvek od mat00 »

Ahojte, nevie niekto, ako su vystupy na jednotlivych radiach? Teda zapojenie tych radii, lebo mam tento problem:
http://www.smart-club.cz/phpBB3/viewtop ... 2&start=30
a niekde na nete som cital, ze tie repraky su ako priplatok za niektore radio, len netusim, ze ktore :? Predpokladam, ze asi tu neni vela ludi, ktori by vedeli zohnat nejake zapojenie takehoto konektora :(
Smart Fortwo Pure 2001 Cdi 114000 km ALU Rial Le Mans 15” - 145/55, 175/50
Smart Fortwo Pulse 2005 Cdi 40000 km ALU Coreline 15” - 175/55, 195/50 + karbónová kapota
Neuveritelné čo tie malé autíčka dokážu:D
80% mozgu tvorí kvapalina. Bohužia¾ u niektorých brzdová :D!!!
Odpovědět