Dod?n? je libovoln?, tj. nasd?let foto na webu, poslat na CD po?tou, poslat emailem. Emailov? schr?nka je dostate?n? velk?, tak by nem?l b?t probl?m.
FOTKY Smarttimes 07
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
FOTKY Smarttimes 07
Pokud m?te a j? v?m, ?e m?te, fotky z t?to poveden? akce, tak budu r?d, kdy? je na m? budete hrnout, abych jako obvykle ud?lal souhrn a z?jemc?m pak po?lu cel? album.
Dod?n? je libovoln?, tj. nasd?let foto na webu, poslat na CD po?tou, poslat emailem. Emailov? schr?nka je dostate?n? velk?, tak by nem?l b?t probl?m.

Naposledy upravil(a) DYK77 dne čtv 18 říj 2007, 02:30, celkem upraveno 1 x.
- Libor Slivanský
- Kontaktovat uživatele:
Moje fotky m?? tadyhttp://liborsl.rajce.idnes.cz/Smart_times_-_Rakousko/.
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Tak?e snad se sem pod?vaj? alespo? v?ichni z??astn?n?.
Ud?lal jsem v?em 1x DVD s videem a 1x DVD s fotkami SmartTimes07, co se ke m? dostaly.
Ka?d? n??e uveden? m? tedy u m? 2xDVD. Mus?te si to vz?t, jinak nev?m co st?mi plackami budu d?lat. Beru to na Smartpar?du , vyrovn?me se tam, vyb?r?m 30,-Ka?ek od ka?d?ho, proto?e d?l?m je?t? CD z Jarn?ho vymet?n? ... a celkem je to p?es 40 DVD .
P?ivezu to ve spindlu, tak si a to pros?m p?ineste n?jak? ob?lky nebo pouzdra. D?kuji za pochopen?.
Libor Slivansk?
David0600
Sultana
Roadstar
Houzar
Houska vr?t?m video DVD a p?ed?m DVD s fotkami
Ud?lal jsem v?em 1x DVD s videem a 1x DVD s fotkami SmartTimes07, co se ke m? dostaly.
Ka?d? n??e uveden? m? tedy u m? 2xDVD. Mus?te si to vz?t, jinak nev?m co st?mi plackami budu d?lat. Beru to na Smartpar?du , vyrovn?me se tam, vyb?r?m 30,-Ka?ek od ka?d?ho, proto?e d?l?m je?t? CD z Jarn?ho vymet?n? ... a celkem je to p?es 40 DVD .
P?ivezu to ve spindlu, tak si a to pros?m p?ineste n?jak? ob?lky nebo pouzdra. D?kuji za pochopen?.
Libor Slivansk?
David0600
Sultana
Roadstar
Houzar
Houska vr?t?m video DVD a p?ed?m DVD s fotkami
- Libor Slivanský
- Kontaktovat uživatele: