Chcem sa spýtať že ako si nastavím hodiny na mojom smartíku
Nastavenie hodín FORTWO
- *JB*
- Kontaktovat uživatele:
Nastavenie hodín FORTWO
Pekný deň prajem.
Smart Cabrio Pulse 0.6, 45kw, r.v.2000, Žltý
Re: Nastavenie hodín FORTWO
Jednoduše. Na zadní straně hodin jsou dvě tlačítka (Nebo to je přední strana, když je vpředu ve směru jízdy?
). Když se stiskne a drží jedno, hodiny jedou dopředu, když se stiskne a drží druhé, hodiny jedou nazpátek.
Určitě jsi to zkoušel a hodiny se nehýbaly. Možná taky nejdou. Nebo jdou, ale "podle oka do potoka". V tom případě se jedná o klasickou hodinovou nemoc, kterou opravíš tak, že hodiny demontuješ, rozebereš "do posledního šroubku" - na plošném spoji ze zadní strany uvidíš čtyři výrazné letovací body - na nich studené spoje - studené spoje prohřeješ a vše smontuješ nazpátek. Pokud si to neumíš představit, pošleš mi v SZ mailovou adresu a já Ti pošlu stažené stránky s návodem.
Určitě jsi to zkoušel a hodiny se nehýbaly. Možná taky nejdou. Nebo jdou, ale "podle oka do potoka". V tom případě se jedná o klasickou hodinovou nemoc, kterou opravíš tak, že hodiny demontuješ, rozebereš "do posledního šroubku" - na plošném spoji ze zadní strany uvidíš čtyři výrazné letovací body - na nich studené spoje - studené spoje prohřeješ a vše smontuješ nazpátek. Pokud si to neumíš představit, pošleš mi v SZ mailovou adresu a já Ti pošlu stažené stránky s návodem.
450 City Coupé MC01 - havarováno, zrušeno
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
454 ForFour Brabus - prodáno
52A Crossblade
Michalak C7
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
454 ForFour Brabus - prodáno
52A Crossblade
Michalak C7