Smart ForTwo 0,8Cdi * Prodáno*
Smart ForTwo 0,8Cdi * Prodáno*
*Prodáno*
Ahoj, prodám nevyužívaného Smarta ForTwo 0,8 Cdi, první registrace 23.10.2003
červeno černý, najeto cca 71tis km, plný automat, okna v elektrice, nezávislé topení webasto na DO, otáčkoměr, nová baterie, před rokem nový výfuk.
Koupeno v CZ, 2 klíče, kompletní dokumentace, plně pojízdný a funkční.
Koupil jsem před třemi lety od Cardy, který auto po záruce servisoval.
https://smart-club.cz/phpBB3/viewtopic.php?f=2&t=5107
Smart už rok stojí v garáži s propadlou STK, má sjeté zadní gumy a nechce se mi to už řešit...proto dávám lepší cenu.
Foto pošlu zájemcům do mailu.
Cena 39000,- dohoda možná
Ahoj, prodám nevyužívaného Smarta ForTwo 0,8 Cdi, první registrace 23.10.2003
červeno černý, najeto cca 71tis km, plný automat, okna v elektrice, nezávislé topení webasto na DO, otáčkoměr, nová baterie, před rokem nový výfuk.
Koupeno v CZ, 2 klíče, kompletní dokumentace, plně pojízdný a funkční.
Koupil jsem před třemi lety od Cardy, který auto po záruce servisoval.
https://smart-club.cz/phpBB3/viewtopic.php?f=2&t=5107
Smart už rok stojí v garáži s propadlou STK, má sjeté zadní gumy a nechce se mi to už řešit...proto dávám lepší cenu.
Foto pošlu zájemcům do mailu.
Cena 39000,- dohoda možná
Naposledy upravil(a) Midlo dne čtv 18 led 2018, 00:25, celkem upraveno 2 x.
Smart ForTwo 0,8 cdi ...... 2003
cerveno-černá
2015 - 62000km
cerveno-černá
2015 - 62000km
- Winterwolf
- Site Admin
Re: Prodám Smart ForTwo 0,8Cdi
Jsi si jistý, že 39 000,- je lepší cena
Zároveň je hodně odvážné tvrdit o autě které potřebuje odtah a ne úplně zanedbatelnou investici "plně pojízdné a funkční"
Zároveň je hodně odvážné tvrdit o autě které potřebuje odtah a ne úplně zanedbatelnou investici "plně pojízdné a funkční"
Lukáš
takže 
- v první řadě se stačí podívat na nájezd u dalších, napříč netem nabízených kusů za podobnou nebo vyšší cenu.
- za druhé, zadní gumy a STK mi nepřijdou jako obrovská investice - btw STK mám 3km od domu
- za třetí píšu, "dohoda možná"
- no a za čtvrté pokud ho nechceš ....nemusíš ho kupovat
OK, mohl bych koupit gumy, nechat je přezout, zajet na STK (ty 3km přejedu po vlastní ose) a nabídnout ho za 45-50kč....ale nemám na to čas ani chuť.
- v první řadě se stačí podívat na nájezd u dalších, napříč netem nabízených kusů za podobnou nebo vyšší cenu.
- za druhé, zadní gumy a STK mi nepřijdou jako obrovská investice - btw STK mám 3km od domu
- za třetí píšu, "dohoda možná"
- no a za čtvrté pokud ho nechceš ....nemusíš ho kupovat
OK, mohl bych koupit gumy, nechat je přezout, zajet na STK (ty 3km přejedu po vlastní ose) a nabídnout ho za 45-50kč....ale nemám na to čas ani chuť.
cerveno-černá
2015 - 62000km
cerveno-černá
2015 - 62000km
- Winterwolf
- Site Admin
To nebylo myšleno zle. Já jen prostě nechápu proč když je tak jednoduché nechat ho spravit tak proč to neuděláš
Pokud bych takové auto kupoval tak k němu prostě budu přistupovat tak , že nemá technickou z toho důvodu, že neprojde a majitel nechce investovat takže promiň ,ale za mě je to vrak který musíš odtáhnout. I kdyby to bylo jen 100m k nejbližší STK tak na silnici nemá co dělat.
Bohužel pro Tebe nejsem sám kdo má podobný názor.
Takže ještě jednou pardon za konstruktivní kritiku a přeji úspěšný prodej
Lukáš
Pokud bych takové auto kupoval tak k němu prostě budu přistupovat tak , že nemá technickou z toho důvodu, že neprojde a majitel nechce investovat takže promiň ,ale za mě je to vrak který musíš odtáhnout. I kdyby to bylo jen 100m k nejbližší STK tak na silnici nemá co dělat.
Bohužel pro Tebe nejsem sám kdo má podobný názor.
Takže ještě jednou pardon za konstruktivní kritiku a přeji úspěšný prodej
Lukáš
Lukáš
V Praze je Smarťáků hodně, takže bych nekupoval ty pneumatiky, nýbrž bych si od někoho zadní kola vypůjčil, abych mohl dojet na STK. I kdybych měl za to zapůjčení dvou kol dát flašku "fakt dobrýho vína". Pak bych k prodeji nabízel auto s ojetýma pneumatikama, ale platnou STK - vždyť vydrží 2 roky.
Alespoň já, být v roli kupujícího, bych upřednostnil auto s platnou STK.
3 kiláky bych taky jel po vlastní ose, s žádným podvalníkem bych se kvůli tomu ne.ral. Nakonec, dělám to tak skoro vždycky, se vzdálenostma jsme na tom stejně.
Alespoň já, být v roli kupujícího, bych upřednostnil auto s platnou STK.
3 kiláky bych taky jel po vlastní ose, s žádným podvalníkem bych se kvůli tomu ne.ral. Nakonec, dělám to tak skoro vždycky, se vzdálenostma jsme na tom stejně.
450 City Coupé MC01 - havarováno, zrušeno
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
454 ForFour Brabus - prodáno
52A Crossblade
Michalak C7
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
454 ForFour Brabus - prodáno
52A Crossblade
Michalak C7
Ahoj,
Lukáši taky jsem to nemyslel nijak ve zlém
Jen prostě díky tomu, že s autem nejezdím se mi to nechce řešit.
Na tom co píšeš je asi kus pravdy, navíc mi došlo, že přepis bez evidenčky/STK stejně není možný
Takže mi asi nezbude než tam zajet.
Ty pneu nejsou zas tak sjeté jak jsem koukal.... 3-4mm ještě určitě mají, jen jedna je z boku trochu rejplá - cca 2cm sekaneček, za pokus to asi stojí....Carda s nima na STK taky prošel
díky za názor
Lukáši taky jsem to nemyslel nijak ve zlém
Jen prostě díky tomu, že s autem nejezdím se mi to nechce řešit.
Na tom co píšeš je asi kus pravdy, navíc mi došlo, že přepis bez evidenčky/STK stejně není možný
Takže mi asi nezbude než tam zajet.
Ty pneu nejsou zas tak sjeté jak jsem koukal.... 3-4mm ještě určitě mají, jen jedna je z boku trochu rejplá - cca 2cm sekaneček, za pokus to asi stojí....Carda s nima na STK taky prošel
díky za názor
cerveno-černá
2015 - 62000km
cerveno-černá
2015 - 62000km