Mám problém se Smartem (451, 2007, 1,0 benzin), svítí mi kontrolka motoru. Přijela jsem s ním ke známému, který pracuje v servisu, dal to na diagnostiku a prý je to jen výměna lambda sondy - vyměnil ji, pak to hlásila chybu druhé lambdy. Opět výměna. Chybu to však hlásilo stále - nastala teda výměna svíček a výměna cívky. Avšak opět to hlásí chybu na těch lambdách, takže opravy už stály majlant (a navíc zbytečně, protože to evidentně žádná z těch chyb nebyla), ale problém přetrvává Zvažuju teda autorizovaný servis (už fakt nevím, co s tím), ale všichni mi říkají, že oni udělají to stejné - všechno vymění, dokud na to nepřijdou a naúčtujou si všechny tyto výměny, i když na konci zjistí, že to byl špatný třeba drátek. Údajně někdo v autorizovaném servise zaplatil 30.000 Kč za takovouto opravu, protože nevěděli, co s tím je, a nakonec to byl jen drátek - na to přišli, až když vše vyměnili... Fakt to tak v servisech dělají? No a ať se po té mé vyčerpávající zprávě dostanu k věci: ráda bych si Smartíka někde opravila, neznáte v Brně spolehlivého automechanika, který se ve Smartech vyzná? Ten autorizovaný servis bych nechala až jako nejzazší možnost...
Děkuji za odpovědi