Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dopl?te film nebo seri?l ve kter?m ??inkoval jak?koli Smart tak, aby byl sou??st? filmu a nebo v n?m jel hlavn? hrdina ?i hrdinka. Napi?te rok a origin?ln? n?zev filmu. Pokud se V?m poda?? sehnat i foto tak to bude super. Snad V?m to pom??e p?i hled?n? film? se Smartem
Sice jsem na?el str?nku kde je pops?na filmografie Smartu ale vyskytuj? se tam i testy a hlavn? filmy kter? v ?R jen tak b??n? k vid?n? nebyly. Smart tam p?itom m?l stejn? jen vedlej?? roli.
Zb?sil? j?zda (Autobahnraser, rok 2004)
R??ov? panter (The Pink Panther, rok 2006)
Kobra 11 (Alarm f?r Cobra 11 - Die Autobahnpolizei, rok ?)
- foto jsem nena?el.
edit: p?idal jsem fotku. Kvalita nic moc tak pokud najde? lep?? tak tuhle nahra?.
Mike.Samec
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Smart Roadster Coupe 2003 - ano, je to tak, pokorili sme 230.000 km. povodny motor, prevodovka a dokonca aj aktuator... Akurat spojka sa odporucala do vecnych lovist pri 210.000 km a 10 rokoch prevadzky. A odisiel uz aj starter, ci alternator a preventivne je tam aj nove turbo.
Jaguar XJR 1996 - 203.000 km nova vydreva na ceste, daka lakovacka porobena, opat vyzera ako ozajstne auto
Mercedes Vito Marco Polo 2000 - milion kilometrov, ale to byvanie kde chces nicim nenahradis
Hyundai Atos 2004 - 92.000 km a s tym sa da ist furt plny a aj tak to nejde
Oltcit Club 1988 - rozobraty do srobika a vyvarena karoseria, nachystana na lakovanie...
Kdyby jsi ?etl po??dn? m?j prvn? p??sp?vek tak tam p??u, ?e tuto str?nku zn?m ale ?e je tam spousta film? kter? v ?R nikdy neb??ely, nav?c v n?kter?ch Smart nem? hlavn? roli a jsou tam uveden? i testy
len tam nebol link... rozhodne ten projekt ma zmapovanych velmi vela filmov a je dobre, ze tam su aj auta vo vedlajsich ulohach
Smart Roadster Coupe 2003 - ano, je to tak, pokorili sme 230.000 km. povodny motor, prevodovka a dokonca aj aktuator... Akurat spojka sa odporucala do vecnych lovist pri 210.000 km a 10 rokoch prevadzky. A odisiel uz aj starter, ci alternator a preventivne je tam aj nove turbo.
Jaguar XJR 1996 - 203.000 km nova vydreva na ceste, daka lakovacka porobena, opat vyzera ako ozajstne auto
Mercedes Vito Marco Polo 2000 - milion kilometrov, ale to byvanie kde chces nicim nenahradis
Oltcit Club 1988 - rozobraty do srobika a vyvarena karoseria, nachystana na lakovanie...
tak ak je o smartoch v hlavnej ulohe, tak si najskor moznosti vycerpal...
inak z nazbu prispevku neni jasne, ci v hlavnej, alebo vedlajsej ulohe...
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Hele to?? tady n?kdo t?eba i svoj? rychlou j?zdu m?stem(na dr?ze) gumov?n?, nebo n?jakej test? Nechci nikoho nav?d?t jen m? to zaj?m? kdy? u? je tu tohle t?ma.... j? tu mo?n? m?m svoj? ??asnou akceleraci