Tak toto je naozaj silna kava aj na mna..
ako si mozes dovolit napisat nieco take bez znalosti veci a podobne, ked na tej stranke, ktora mimochodom nie je zrovna najlepsie aktualizovana, nieco taketo, tak to uz hranici nie z drzostou, ale uz priam s utokom...ja som sa Ti neprosil, aby si sla ci uz cezo mna, alebo cez kohokovek ineho..navyse, neustale som Ta ziadal, a vysvetloval Ti,ze je lepsie ked pojdes Ty a vyberies si sama..
to je cele..
a posledna vec, vzhladom na situaciu, je na tej stranke XY ludi, ktori podnikaju..uz sa k tomu nebudem viac vyjadrovat..viaceri tu napisali, co si o tom myslia, ja som si svoj nazor uz urobil a to som sa Ta povodne zastaval..
a o Tebe pisem nieco, co Ta uvadza do svetla podvodnika?
nie zuzka, Ty sama si sa tam posunula svojimi spekulaciami..aj tuto stranku som Ti posunul ja, rovnako na autobazar.eu, kde som aj administratorom, som sa snazil pomoct Ti, a rovnako si tam mala reakcie par ludi..
a posledna vec..
kazdemu som dal nie 200, ale 500 eur za to, aby som ho poprosil, nech o mne rozprava pozitivne..lebo potrebujem tych 3150 euro na to, aby som vyrovnal dlhy voci veritelom..
citacia:
"ocakavali by sme,ze ked Tvoje meno figuruje na obchodnom registri pri firmach, nemoze byt problem, aby si zaplatil kupnu cenu auta"
nie vsetci by ocakavali, ze ked je moje meno pri par firmach na nete, ze mam problem zaplatit za auto 3150 eur..to ocakavas len Ty..ale toto odo mna mozes len ocakavat...to nie je o tom, ze ja mam problem tie peniaze zaplatit..
problem je, ze mam problem zaplatit peniaze miesto Teba, kedze kazdy den menis svoje rozhodnutia, a ja proste auto nedoveziem bez toho, aby si zaplatila jeho cenu a cast nakladov na dovoz..nie vsetky..cast..proste tako vozim auta ja...ked sa bavim o smartoch...ked budes chciet vw, alebo skodovku, nemam problem..nekupis Ty, kupi niekto iny..smart nekupuje bezny uzivatel,ale milovnik peknych auticiek..a musi nan mat peniaze..
navyse, fakt je sila, ako si taketo nieco mozes dovolit napisat..ked nemas ani paru o tom..
Takze rovnako, odporucim Gregovi, aby do toho nesiel..ak pojde, tak kludne, mne to problem nerobi..ja som Ti ponukol moznost..Ty si to otocila na bankovu lupez, sperneveru a kradez zaroven, navyse okorenenu tym, ze ja Ta chcem o Tvoje tazko zarobene peniaze okradnut, lebo som niekde na nete registrovany ako dlznik.povies A a nepovies B..toto sa nerobi..
Spamataj sa..