Pomôžte mi ,dilemma

Nechcete se registrovat a chcete něco sdělit ...
Odpovědět
dodo555
Smart ACE

Příspěvek od dodo555 »

tak to uz ano, clovek ti poda pomocnu ruku, ze ti pomoze vybrat auto, pripadne ho pojde aj s tebou do zahranicia kupit, prihlasi ti ho zabije s tym minimalne 2 -3 dni (neviem ako ste sa presne dohodli, mozno za to ani nic nechcel a ak ano tak minimum) a ty tu o nom takto pises.....

ak nechces dat niekomu celu sumu za auto (povodne som si myslel ze pojdes s nim a peniaze budes mat u seba) tak to znamena ze chces aby niekto na svoje naklady doviezol auto, zaplatil ho, prihlasil ho, dal ho do 100% stavu aby ti vyhovovalo, samozrejme by za to nic nechcel aby si sa zmestila do 3800€ a potom by si ho mozno kupila.......ale takych aut ake ty hladas su plne inzeraty

A este ked sme pri tom , ked som ti ponukal moje auto ktore je v 100% stave, je na SK znackach za 3800 tak to si nechcela (ta ponuka uz neplati) a pozerala si v DE take iste auta, rocniky, mozno viac km, ktore by po prihlaseni vysli tak isto ako som ti ponukal a mozno aj viac, preto som ti este v dobrej viere pisal ze 400€ za prihlasenie nie su vsetky naklady.

Je to fakt komicke :lol: aspon sme sa pobavili

prajem vela stastia aby si nieco dobre kupila, len musis sama vediet co chces
smart passion 52kW 2007
smart passion 52kW 2008
smart ebike
scorpi4

Příspěvek od scorpi4 »

Tak toto je naozaj silna kava aj na mna..

ako si mozes dovolit napisat nieco take bez znalosti veci a podobne, ked na tej stranke, ktora mimochodom nie je zrovna najlepsie aktualizovana, nieco taketo, tak to uz hranici nie z drzostou, ale uz priam s utokom...ja som sa Ti neprosil, aby si sla ci uz cezo mna, alebo cez kohokovek ineho..navyse, neustale som Ta ziadal, a vysvetloval Ti,ze je lepsie ked pojdes Ty a vyberies si sama..

to je cele..

a posledna vec, vzhladom na situaciu, je na tej stranke XY ludi, ktori podnikaju..uz sa k tomu nebudem viac vyjadrovat..viaceri tu napisali, co si o tom myslia, ja som si svoj nazor uz urobil a to som sa Ta povodne zastaval..

a o Tebe pisem nieco, co Ta uvadza do svetla podvodnika?

nie zuzka, Ty sama si sa tam posunula svojimi spekulaciami..aj tuto stranku som Ti posunul ja, rovnako na autobazar.eu, kde som aj administratorom, som sa snazil pomoct Ti, a rovnako si tam mala reakcie par ludi..

a posledna vec..

kazdemu som dal nie 200, ale 500 eur za to, aby som ho poprosil, nech o mne rozprava pozitivne..lebo potrebujem tych 3150 euro na to, aby som vyrovnal dlhy voci veritelom..

citacia:

"ocakavali by sme,ze ked Tvoje meno figuruje na obchodnom registri pri firmach, nemoze byt problem, aby si zaplatil kupnu cenu auta"

nie vsetci by ocakavali, ze ked je moje meno pri par firmach na nete, ze mam problem zaplatit za auto 3150 eur..to ocakavas len Ty..ale toto odo mna mozes len ocakavat...to nie je o tom, ze ja mam problem tie peniaze zaplatit..

problem je, ze mam problem zaplatit peniaze miesto Teba, kedze kazdy den menis svoje rozhodnutia, a ja proste auto nedoveziem bez toho, aby si zaplatila jeho cenu a cast nakladov na dovoz..nie vsetky..cast..proste tako vozim auta ja...ked sa bavim o smartoch...ked budes chciet vw, alebo skodovku, nemam problem..nekupis Ty, kupi niekto iny..smart nekupuje bezny uzivatel,ale milovnik peknych auticiek..a musi nan mat peniaze..

:lol: :lol:

navyse, fakt je sila, ako si taketo nieco mozes dovolit napisat..ked nemas ani paru o tom..

Takze rovnako, odporucim Gregovi, aby do toho nesiel..ak pojde, tak kludne, mne to problem nerobi..ja som Ti ponukol moznost..Ty si to otocila na bankovu lupez, sperneveru a kradez zaroven, navyse okorenenu tym, ze ja Ta chcem o Tvoje tazko zarobene peniaze okradnut, lebo som niekde na nete registrovany ako dlznik.povies A a nepovies B..toto sa nerobi..

Spamataj sa..
Naposledy upravil(a) scorpi4 dne ned 05 zář 2010, 13:26, celkem upraveno 1 x.
scorpi4

Příspěvek od scorpi4 »

dodo555 píše:tak to uz ano, clovek ti poda pomocnu ruku, ze ti pomoze vybrat auto, pripadne ho pojde aj s tebou do zahranicia kupit, prihlasi ti ho zabije s tym minimalne 2 -3 dni (neviem ako ste sa presne dohodli, mozno za to ani nic nechcel a ak ano tak minimum) a ty tu o nom takto pises.....

Je to fakt komicke :lol: aspon sme sa pobavili

s
presne ako pises...vzhladom na to, ze ideme po dalsie auta, tak som cenu dal taku, aby pribudol dalsi clen, spokojny so svojim autickom..a prihlasenie by ju stalo presne len a len priamo prihlasenie..ani o korunu navyse..a dovoz po vlastnej osi, kde platis prevozne SPZ, poistku, pohonne hmoty a vodica, kedze to samo nepride, tak suma je nie na zarobok..bolo to o tom, aby sme mali dalsieho spokojneho clena.uz o to nestojim ani najmenej..skor by som najradsej urobil vsetko pre to, aby nebola ziadnym clenom..ale nemienim sa tym zaoberat.

lebo fakt som jej dal maximum moznosti a vysiel v ustrety co najviac..a ona si dovoli napisat nieco taketo, tak to uz nechapem..a presne ako napisali aj ini..riesime tu auto za par korun, a sprava sa, ako by slo o maseratti za statisice eur..

navyse, dal som jej vsetky inicialy,ofoteny OP, zmluvu ktoru chcela a zajednaval som moznost pozretia auta v nemecku, dohodol som sofera, ktory mal ist so mnou, a ktoreho som musel stornovat..proste same skvele veci..

a ona v ramci spekulacii zacne taketo veci pisat..no, vidim, ze naozaj to speje cim dalej tym viac k skvelej buducnosti... :lol:
scorpi4

Příspěvek od scorpi4 »

este jedna vec, som si pozrel tu jej slavnu stranku dlznik.sk

je to dlh voci zdravotnej poistovni a socialnej poistovni...ani nemam co viac dodat, lebo na tej stranke je takmer kazdy kto podnika..navyse, uz to nie je pravda, ale toto nie je forum o tomto..

ale zuzka ma potrebu ociernit, tak kludne jej dam moznost..teda uz som dal...lebo ja som spekulant, podvodnik a ktovieco by som s jej peniazmi urobil...

a ona chce predsa uplne normalnu sluzbu..postaraj sa, lietaj po celom nemecku, dovez,prihlas, vyservisuj, aj ja Ti za to zaplatim, ked sa mi bude pacit..a ked nie, no nevadi, tak budem tahat za nos dalsich..

Greg, urob ako uznas za vhodne...ja uz nechcem o tejto slecne pocut nic... :?
Markéta
Smart ACE

Příspěvek od Markéta »

Celou dobu jsem se nevměšovala, ale toto je fakt moc. Věřim, že není sranda někomu poslat peníze a čekat, na druhou stranu si tu věříme. Takže, Zuzko, prosím, neurážej mé přátele, sežeň si auto sama a potom se tu teprve ukazuj
7. 8. 2009 Smart Fortwo 0,8 30 kw cdi 2000 Jednohubka
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek

Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.
eezee

Příspěvek od eezee »

co to řešíte???? je to flame kůli nevychovené holčičce ze Švajcu, co si myslí že sežrala Šalamounovo houňo..... Kdyby byla co k čemu, tak zavola Gregovi/škorpionovi nebo komukoli kdo se nabídl a během 30ti minut jsou domluveni. Já jsem kupříkladu "koupil" přez Grega auto za 2500€ doslova po telefonu.... :shock: A pak jsme si udělali společný dvou-denní výlet do GER a bylo po ptákách.... Nechte jí, a%t to koupí v bazaru a zkouší tam kličky s právníkem..... Frajer ji zabouchne dveře před nosem až se jí chlupy v nose zaklepou.... 8)

.. to vše *pivo*
Blanka

Příspěvek od Blanka »

,,Pro dobrotu na žebrotu,,
Jsem znechucena jednání některých lidí.
nechápu to !!

Když chci auto dovézt a bojím se někomu dát peníze (což v dnešní době je celkem pochopitelné to bych se asi taky bála) tak sednu s tím dotyčným do auta a na konkrétní auto se dojedu podívat a pak řeším jestli ano nebo ne.Ano bude to stát nějaké náklady navíc,ale s tím člověk musí počítat ,když do toho jde.Nebo pak koupit tady v bazaru z rizikem že si naběhnu.Ono to totiž je jednoduší si ho nechat dovézt bez záruk a pak říci že ne to se mi nelíbí a ty si s ním dělej co chceš.

Lepší bude když Smarta kupovat vůbec nebude a poohlédne se po jiné značce.
scorpi4

Příspěvek od scorpi4 »

len na okraj, prave sedim v autohus.de, v meste Gyhum - Bockel a kupujem dve dalsie auta..a su tu aj smarty..vsetko uz piskoty, v slusnych cenach aj stave...aj cdi, aj 0,7i..

mohla to mat dnes v noci na SK..

kazdopadne, drzim jej palce..nech jej dovezie pravnik, alebo ak sa podujme Greg..ja urcite nemienim uz po tom, co predviedla, ziadnym sposobom napomoct pri comkolvek..

len mi je luto, ze ja som jej dal maximum informacii, a mnohi z nas kopec rad comu sa vyhnut, lebo som to bral, ze bude jednou z nas..zial, aj takto to dopada..

znevazovat pomocnu ruku niekoho, koho poznaju mnohi ludia z fora, je dost blbe..navyse, nech by to uz bolo akokolvek, myslim, ze konicky nemaju s podnikanim nic spolocne..ja som svoje vysvetlil..aj ked nemusim..

a rovnako co sa tyka zalohy a podobne..teraz kupujem jedno auto priamo s tym, co si ho berie..to druhe auto je rovnako na celu sumu, pre cloveka z fora autobazar.eu, ktory ma nikdy nevidel, a nie je problem..proste ked das vsetky info, pomahas radami, ponukas moznost vycestovania spolocne, a moznost poslania celej sumy je len ako krajna moznost, ktorej som sa chcel vyhnut, tak uz nie je co dodat..

navyse, ked tuto moznost ona sama navrhla..vraj ma toho vela, a teda sa na mna plne spolieha..

a dopadlo to takto..

a toto bol posledny prispevok v suvislosti s dotycnou zakladatelkou temy, a viac sa k tomu uz vyjadrovat nebudem..

drzim jej palce, nech najde co hlada.. :wink:
xlukas.cz
Smart ACE

Příspěvek od xlukas.cz »

scorpi, co ten roadster brabus? stal by za hrich?
SMART MC01 0,8 CDI Pure
2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km)
http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279
:lol: :arrow: SCHVÁLENO !!! Obrázek
Obrázek Obrázek
scorpi4

Příspěvek od scorpi4 »

nie lukasi, nestal...nie je to brabus..ma len vyfuk, ani nie v origo narazniku, nema spojlery, a vnutro je uplne standard..ziadny brabus..akurat ma monobloky..to je vsetko, co to ma s brabusom..nic ine a cena je niekde inde..

videl som na talianskych strankach origo brabusy okolo 7 tis eur, pockam, kym bude viac zima a ja si pojdem zobrat tam..

akurat je tu jeden smart fortwo novy model, cena cca 5250 eur, ale este nie potvrdena..ale ten vyzera celkom pekne...modry...

len mam obavu, ci ta cena je naozaj realna..aj ked v norimbergu som ich za tieto ceny uz videl..aj ked sem tam skrknute..
potvorkazuz

Příspěvek od potvorkazuz »

S HRDOSTOU OZNAMUJEM ZE SOM NOVA MAJITELKA KRASNEHO MODREHO SMARTA .....DAKUJEM GREG !!!!!! treba na nom sice este par veciciek upravit,ale aj napriek tomu ,je ten moj drobec najkrajsi na SVETE !!!

Chcem sa ospravedlnit Scorpimu ( asi neskoro ,ale lepsie ako nikdy ) ... asi to takto malo byt , vazne sa ospravedlnujem za to ,ako som sa zachovala !
Ludia robia chyby a ty inteligentnejsi za z nich ucia !!! mozno sa to aj ja raz naucim ! :)

Este raz chcem podakovat kazdemu kto mi tu pomohol ale ta najvacsia vdaka patri Gregovi !!!!

DAKUJEM VAM !!!!!
nedojedl
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nedojedl »

jj je pěknej můžu potvrdit

Obrázek

:wink:
Smart ForTwo 0.6T 40 Kw rv. 2000

Podle statistik je manželství jednoznačně hlavní příčinou všech rozvodů...
potvorkazuz

zeby Carda ??? lebo neviem kto iny ma foto mojho drobca ...
nedojedl
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nedojedl »

nene ja jsem nedojedl, žádnej carda, byl sem u nich včera se svým autem a potkal jsem tam toho tvého modrého prďocha tak jsem si ho vyfotil. :wink:
Smart ForTwo 0.6T 40 Kw rv. 2000

Podle statistik je manželství jednoznačně hlavní příčinou všech rozvodů...
potvorkazuz

ahaaaa....takže archivuješ ??? milé... :) hej no ,môj malý drobec ma čaká na parkovisku STK ,resp. čaká na značku ...
Odpovědět