Levá páčka u volantu
-
miňo
Levá páčka u volantu
prosím o radu,pri prepínaní svetiel prepínačom na lavej strane pod volantom,mi zostanú svieti iba parkovačky a potom sa to samo od seba napraví,v čom može by problém alebo ako to napravím.Vďaka
Naposledy upravil(a) miňo dne stř 24 lis 2010, 13:51, celkem upraveno 1 x.
-
miňo
prepínač svetiel
reagujem na Vaše rady.Neviem nájs návod na rozobratie páčky prepínača svetiel,ak viete poraďte.Po zapnutí svetiel sa nerozsvietia hneď,ale až po dlhšej dobe a potom vrch prepínača sa zahrieva.Zatia¾ mi nikto konkrétne neporadil.V MB som sa pýtal na prepínač a cena je cca 80 euro,je to dobrá cena?
Chtěla jsem ti napsat, a hledáš, že tu je, ale taky ho nemůžu najít
takže, levá páčka u volantu. Při vypnutým autě otočíš páčkou do polohy mlhovek ( tj. třetí poloha ) a budeš otáčet dál. Pozor, pozor, pozor - je tam barevný klobouček, tak a ho nerozlomíš ( na konci ) a taky až budeš rozdělávat tu páčku,tak je tam takový malý stříbrný váleček - je to doraz na světla, aby se ti páčka neprotáčela ( já jsem ho dvakrát ztratila a naštěstí dvakrát našla, ale moc se s tím nedá jezdit ). Potom jen očistit kontakty a pěkně dát zpátky ( možná budeš muset víckrát, než ti to tam nasedne ). Je to práce tak na 10 minut.
Prosím, změn název tohoto tématu na LEVÁ PÁČKA U VOLANTU, a to zase nehledáme.

takže, levá páčka u volantu. Při vypnutým autě otočíš páčkou do polohy mlhovek ( tj. třetí poloha ) a budeš otáčet dál. Pozor, pozor, pozor - je tam barevný klobouček, tak a ho nerozlomíš ( na konci ) a taky až budeš rozdělávat tu páčku,tak je tam takový malý stříbrný váleček - je to doraz na světla, aby se ti páčka neprotáčela ( já jsem ho dvakrát ztratila a naštěstí dvakrát našla, ale moc se s tím nedá jezdit ). Potom jen očistit kontakty a pěkně dát zpátky ( možná budeš muset víckrát, než ti to tam nasedne ). Je to práce tak na 10 minut.
Prosím, změn název tohoto tématu na LEVÁ PÁČKA U VOLANTU, a to zase nehledáme.
7. 8. 2009 Smart Fortwo 0,8 30 kw cdi 2000 Jednohubka
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek
Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek
Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.
vďaka vám som tento problém, práve odtránil...dík 
smart passion 0.6, 2002
smart pulse cabrio cdi, 2004, autohifi Alpine, Audison, JBL repro
http://img8.rajce.idnes.cz/d0802/5/5464 ... 011333.jpg
Peugeot 607, 2.2 HDi, 2004, chip, športový vzduch. filter, autohifi Audison, Canton a Pioneer
smart pulse cabrio cdi, 2004, autohifi Alpine, Audison, JBL repro
http://img8.rajce.idnes.cz/d0802/5/5464 ... 011333.jpg
Peugeot 607, 2.2 HDi, 2004, chip, športový vzduch. filter, autohifi Audison, Canton a Pioneer