Jarní vymetání výfuků 2011 - vyhodnocení, fotky, názory ...

srazy, propagace, financování
Odpovědět
xlukas.cz
Smart ACE

Příspěvek od xlukas.cz »

je mozne, ze na tomto srazu jste meli moznost videt moji soupravu minimalne na dlouhou dobu naposledy ... potkali sme na ceste do prahy sebevrazedne zviratko - maly srnecek. tentokrat to muze znit neuveritelne, ale jel sem slusne. vyjizdel sem totiz s 1,5 litrem v nadrzi a potreboval sem se dostat ke 40 km vzdalene benzince.

skody jsou:
- maska
- stredni dil predku
- pravy blatnik
- spodni kryci plast
- drzak chladice
- chladic
- mozna pravy podbeh. to se jeste musi overit. je tma a nemel sem kde to studovat na svetle.

jak uz jste u me zvykli na ledacos, tak nejvic mne "vadi" rozbity ramecek na znacku :cry: vsecko ostatni je totiz relativne snadno sehnatelne, ale ten ramecek sem nikde nevidel a ani dalsi clovek, co ho hledal, tak neuspel.

par fotek mam, ze mam u sebe fotak sem si vzpomnel az bylo vse uklizene. takze ani srneceka nemam vyfoceneho.
SMART MC01 0,8 CDI Pure
2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km)
http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279
:lol: :arrow: SCHVÁLENO !!! Obrázek
Obrázek Obrázek
Pajik
Smart ACE

Příspěvek od Pajik »

to je smula, hlavne ze Ti to zvíře nepřistálo na kline a ze se vam nic nestalo....

Zacal jsem u nas v lesich jezdit dost pomalu, protoze to tam chvilema vypada tak, ze kdyz prijizdim vecer k vesnici, srnky na ceste se rozestupuji a delaji mi špalír podél cesty.
O--O 0.8CDi 2000 - Protitanková střela schopná opětovat palbu
Beulingo Multispace 2.0HDi 2005 - Polabský offroad
Blanka0600
Smart ACE

Příspěvek od Blanka0600 »

Lukáši, tak to je pech, ale bohužel stane se, hlavně, že se nestalo nic Tobě a Lence, i když to určitě zamrzí
Dnešek bude krásnější než včerejšek
><><><><><><><><><><><><><
Smart ForFour 453, 66 kW, r. 2015
Blanka0600
Smart ACE

Gibon píše:Děkuji za smarta a šamanův bubínek. Za čelenku se omlouvám :D hrál jsem primáře Sovu při operaci a udělal jsem si z ní roušku.
tady foto pro představu:
Obrázek
dyno

Příspěvek od dyno »

A sakra....a já jsem si hrál na co ? :D
Born stupid ? Try again...
Chorche
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chorche »

no tak já uš taky hlásim stráty, i dyš zatim nevim čeho :lol: Andy mi volala, že když ráno vyjela od baráku tak asi po kiláku zjistila (z kopce dolu) že nemá brzdy... Pedál na podlaze a skřípění železo vo železo. Naštěstí jí napadlo tam naházet postupně kvalty a za ručku tahala co mohla a křižovatku pot kopcem neprojela... Takže naše pidivozítko stojí pot kopcem a já ho večer pudu proskoumat. Možná se jenom strhlo vobložení na desce, ale to by to zase aspon trochu brzdilo a pedál by nešel na podlahu. No když si vzpomenu jaxem včera na dálnici musel několikrát dost razantně brzdit taxi řikam jakou sme měli kliku, páč sem celou dálnici jel na doraz omezovače :lol: Asi bysme bejvali vyzkoušeli co je pravdy na tom, že je pidivozítko bezpečný. I dyš nevim jak by to dopadlo, poněvač nám svítí kontrolka od pytle, takže by to možná bylo trochu natvrdo... :lol:
Defynytyvně bez Smartu.
Toyota 4runner 1. Gen
a 2 malý ségry Toyoty RAV4 1. a 2. Gen
Druzeta
Site Admin

Příspěvek od Druzeta »

Sraz se vydařil, že si Slovenská část klubu najde něco na zkritizování s tím se počítalo, naopak by bylo něco hodně špatně kdyby něco nezkritizovali.
Příští sraz si vyměníme role, krizovat pojedeme Slováky.

Hlášky typu "tohle by se na Slovensku nestalo", to fakt byla pecka.
Týkalo se to jedněch chybějících těstovin.

Já jsem byl taky na srazu nespokojenej, neměl jsem vlastní lednici, tvrdou postel, polštář se mi taky nelíbil a měl jsem špatnej výhled z pokoje.....

Uvědomte si že není možné udělat akci tak aby si někdo nenašel nějakej problém, respektivě by to šlo ale muselo by se asi vybírat nějaké "startovné" a zvolit dražší hotel, atd..., tím by se zase ale odradilo určité množství lidí o učasti.
Sehnat ubytování na jednom místě pro tolik lidí je problém, musel by to být větší hotel, málokde mají takovou kapacitu pro tolik lidí, to že se nedalo sedět u večeře u jednoho velkého stolu je snad jasné, to jde tak max. s 15-20 lidmi, i kdyby byla večere v nějakém velkém sále, tak stejně v tom množství lidí jsou ty lidi stejně jakoby rozdělený.

Další sraz navrhuji toho kdo si dovolí odbočit někam na benzínku nebo kamkoliv jinam nějak pokutovat, jak k tomu potom přijdou ty co to organizujou když za to nesou odpovědnost. :evil:
A zákaz používání mobilních telefonů, navrhuju dětské telefony a první a poslední auto propojit dvojlinkou.
RavenS.
Smart ACE

Příspěvek od RavenS. »

mne sa na zraze pacilo
lukas keby si nieco potreboval pomoct tak sa ozvi
tu su fotky http://ravensuurineru.rajce.net/JVV_2011
Smart Cabrio pure, 0,6 narodil sa 2001, kupeny 2006, momentalne 88000 km, cierno-oranzova
ObrázekObrázek
Smart Coupe passion, 0,6, 2001, strieborna, predany - Kosice :( ale do dobrych ruk :D
Smart Cabrio pulse, 0,6, 2001, cierno-modra, predany oproti na kopec :D
sultana
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sultana »

Koukám, je tady už dost příspěvků... ,ale vůbec netušim, co se stalo Xlukasovi. Střelil snad divočáka :?: What´s happened.

Foto ze srazu. Mě se to líbilo, jen kdyby byl zámek opravený, to ale není věc našeho klubu, my nedáváme dotace :lol: Jinak půlden s vámi byl fajn, ikdyž jen tak na otočku. Na druhou stranu jsem na chalupě obložil palubkama za neděli půlku střechy. *VV*

http://sultana.rajce.idnes.cz/Sultana_JVV_2011
Smart Fortwo 450 ScotchGreen+TwisterYellow+Alu Spikeline/Sportline+stainless grill+double-pipe+knight rider
http://sultana.rajce.idnes.cz/Sultana_PROMO/
Smart Fortwo 450 Midnight Blue/Raspberry Fizz+Starline
VW Golf R-line, 2.8 V6, Wolfsburg Edition
VW Touran, 1.6TDi, B&W AtrDeco Graffiti
Markéta
Smart ACE

Příspěvek od Markéta »

Luke, hlavně že jste v pořádku.. Vůbec nevím, jaký rámeček myslíš? Na RZ? Tys měl nějaký spešl :lol: :?: hoď foto.

Jinak, Dyno, nebyl jsi náhodou doktorka Čeňková 8) Fotečky hodím večer nebo tak nějak :lol:

Chorche : tak to jste měli ohromné štěstí, snad to nebude nic hrozného.
7. 8. 2009 Smart Fortwo 0,8 30 kw cdi 2000 Jednohubka
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek

Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.
Blanka0600
Smart ACE

Dyno byl možná doktor Cvach :lol:
Markéta
Smart ACE

Příspěvek od Markéta »

:-)))
7. 8. 2009 Smart Fortwo 0,8 30 kw cdi 2000 Jednohubka
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek

Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.
Greg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greg »

Děkujeme organizátorům za super sraz. Vše včetně počasí vyšlo na jedničku, naštěstí jsme neměli ani objednané těstoviny, ani pokoj :-)
*1* *1* *1*

Lukáši tak bohužel vítej v klubu nedobrovolných myslivců :( . My jsme sestřelili před týdnem divočáka, ale naštěstí passatem a jen pravým předním rohem, takže to odnesl jen blatník, blinkr a držáky světla...
WWW.SMART-DILY.CZ
Kompletní služby okolo Smartů
Individuální dovoz z Německa, diagnostika, servis, náhradní díly, vrakoviště, příslušenství, povinné ručení ...

Ostrava-Hrabová, 500m od Makra
Chorche
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chorche »

už by to chtělo myslifce (neboli srnomrdy, jak je nazýváme u nás na offroadfóru) trochu zprudit. Oni se maj o tu zvěř starat a hlavně sou za ní zodpovědný. Např. zemědělcum by měli podle zákona platit škody na obilí atd. co jim ta zvěř vokouše. Takže by podle mě měli platit i za škody, kerý zvěř způsobí na silnici. Sou pojištěný, tak by měli začít platit. Lukáši, nechceš to začít řešit a spojit se s ostatníma takle postiženejma a už konečně ty šmejdy úchylácký zažalovat ?
Defynytyvně bez Smartu.
Toyota 4runner 1. Gen
a 2 malý ségry Toyoty RAV4 1. a 2. Gen
Blanka0600
Smart ACE

Greg píše:Děkujeme organizátorům za super sraz. Vše včetně počasí vyšlo na jedničku, naštěstí jsme neměli ani objednané těstoviny, ani pokoj :-)
my jsme na tom sice byli podobně, ubytování vlastní, těstoviny na mě vyšly, sedla jsem si asi dobře :lol: že jsem nebyla mezi posledními.
jinak, jak už jsem i na místě organizátorům říkala, že oceňujeme snahu a čas, který vynaložili k zařízení spousty a spousty věcí, abychom my ostatní mohli bezstarostně vyrazit. Důležité bylo, že jsme se zase setkali, tentokrát zase v hojném počtu, bohužel jsme se s mnohými neměli ale možnost seznamovat, protože jediné, co bylo trošinku proti, byly oddělené prostrory při večeři a následně volné zábavě. Ale zase na druhou stranu chápu, že nemůže být vše na "1*" To, že šla jedna skupina do vedlejšího podniku na bowling z důvodu hromadné zábavy, jsme vůbec nevěděli, i když píší, že to navrhovali? Počasí krásné, jídlo obou restauračních zařízeních taky nemělo chybu. Ještě na závěr bych dodala, že každý se tu může vyjádřit a zhodnotit svoje pocity s čím byl nebo nebyl spokojený, ale doufám, že to tímto skončí.
Odpovědět