Sraz se vydařil, že si Slovenská část klubu najde něco na zkritizování s tím se počítalo, naopak by bylo něco hodně špatně kdyby něco nezkritizovali.
Příští sraz si vyměníme role, krizovat pojedeme Slováky.
Hlášky typu "tohle by se na Slovensku nestalo", to fakt byla pecka.
Týkalo se to jedněch chybějících těstovin.
Já jsem byl taky na srazu nespokojenej, neměl jsem vlastní lednici, tvrdou postel, polštář se mi taky nelíbil a měl jsem špatnej výhled z pokoje.....
Uvědomte si že není možné udělat akci tak aby si někdo nenašel nějakej problém, respektivě by to šlo ale muselo by se asi vybírat nějaké "startovné" a zvolit dražší hotel, atd..., tím by se zase ale odradilo určité množství lidí o učasti.
Sehnat ubytování na jednom místě pro tolik lidí je problém, musel by to být větší hotel, málokde mají takovou kapacitu pro tolik lidí, to že se nedalo sedět u večeře u jednoho velkého stolu je snad jasné, to jde tak max. s 15-20 lidmi, i kdyby byla večere v nějakém velkém sále, tak stejně v tom množství lidí jsou ty lidi stejně jakoby rozdělený.
Další sraz navrhuji toho kdo si dovolí odbočit někam na benzínku nebo kamkoliv jinam nějak pokutovat, jak k tomu potom přijdou ty co to organizujou když za to nesou odpovědnost.
A zákaz používání mobilních telefonů, navrhuju dětské telefony a první a poslední auto propojit dvojlinkou.