Znáte ho?

Nechcete se registrovat a chcete něco sdělit ...
Odpovědět
ipetrk

Rady ke SMARTům z inzerátu

Příspěvek od ipetrk »

Ahoj,

koukám teď na nějaké smartíky a narazil jsem na tyto dva kousky. Zatím nevím, kolik maj nalítáno - psal jsem majiteli. Ale pohledově vypadají fajn. Nevíte o nich něco? Případně co si o nich myslí Vaše zkušené oko?

http://auto.bazos.cz/inzerat/30809717/S ... uzivni.php

a

http://www.sbazar.cz/smart2003/detail/4 ... prevodovka (tady bych ale licitoval... cena je dost... zdá se mi)

Pak mám ještě jednu vizuální parádku, ale vzhledem k ceně to asi bude střep... :-(
http://www.sbazar.cz/732580058/detail/4 ... t-06-turbo

Pokud byste mi k nim mohli něco říct, budu moc rád! Předem děkuji.
JBC
Site Admin

Příspěvek od JBC »

Z těch dvou bych se jel podívat na toho prostředního. První a poslední jsou mi podezřelí. Sice jsem ta auta, ani toho člověka nikdy neviděl, ale nějak mi to nesedí. Asi to dělají ty kecy, jako "... dvouzónová klimatizace.." nebo "... originál ozvučení Smart – Grundig + Autorádio LG s CD + MP3."
450 City Coupé MC01 - havarováno, zrušeno
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
454 ForFour Brabus - prodáno
52A Crossblade
Michalak C7
taalla

Příspěvek od taalla »

Můžu potvrdit že ty dva jsou od jednoho překupníka co tahá smarty ze zahraničí. Všechny jeho inzeráty jsou stejný a hýří slovama jako EXTRA a SUPER. U většiny je popis nesmyslné až vymyšlené výbavy a všechny mají jako zázrakem najeto přesně 100tiskm a motor ve výborné kondici ale když se člověk zeptá jestli byla provedena GO a jsou k tomu nějaké papíry tak prodejce začne mlžit že nic neví ale je si jistej že motor je ve 100% stavu takže asi má věštecké schopnosti :lol: :lol: Já osobně bych se jeho inzerátům vyhejbala, jsou na první pohled poznat podle popisu a provedení fotek. Kdysi inzeroval i tady ale asi po 2 dnech dostal zákaz.
Zatím bez smarta, stále šetřím, hledám a získávám informace :-)
kuher
Smart ACE

Příspěvek od kuher »

:D Už se asi před rokem, nebo i méně snažil prodávat i tady na foru. Chlapi ho tu rozebrali, že sem víc nepřišel, snad byl i bloknut. TAK OD NĚJ ANI JEHLU. :evil: Vlastně uvedla i Talla.
Fortwo 0,8 cdi 2002
ipetrk

Díky!

Příspěvek od ipetrk »

Mně to bylo jasný - teda nejsem věštec, ale měl mimořádně zajímavý auta, čupr popis a vystajlovaný fotky...
Ten prostřední je trošku nad finance, co jsem chtěl. Ale děkuju, na inzeráty od toho týpka (1. a 3.) jsem totiž narazil víckrát na různejch bazarech. Takže aspoň selekce.

Ještě jednou díky, budu hledat dál ;-)
JBC
Site Admin

Příspěvek od JBC »

Ale myslím, že umývat, čistit, leštit atd. umí výborně. A pochopil, že vyšištění a vyleštění omladí auto o několik let a že čistota prodává. Že se třeba z ošoupaných disků dají udělat luxusní tím, že se odstraní barva a kompletně se vyleští. Nejspíš na to má mašinu. Já bych se s tím dělat nechtěl
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
ipetrk

Bože těch inzerátů je...

Příspěvek od ipetrk »

Těch inzerátů na SMARTy je mrak, ale většinou se opakujou a kdo se v tom má vyznat ;-)

A co toto: http://auta.yauto.cz/smart-fortwo-cabri ... 09378.html
Je to sice 0,6l se 105k kilometrama, ale prý může doložit z r. 2011 GO - resp. výměnu motoru...
JBC
Site Admin

Příspěvek od JBC »

Pokud dobře vidím, tak to NENÍ fullautomat, ale klidně bych se na něj jel podívat. Jestli má v pořádku střechu, tak bych o něm klidně uvažoval.
A ještě mě zarážejí ty oranžové budíky. Nějak se mi nechce věřit, že by výrobce udělal takovou barevnou kombinaci.
Naposledy upravil(a) JBC dne ned 12 led 2014, 09:57, celkem upraveno 1 x.
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
kuher
Smart ACE

Příspěvek od kuher »

A nechceš moje? Já To doložím, že bylo loni pozlacené atd. Za ten peníz, co chce za tu 600 ku už koupíš klidně novější typ, 700. Víš, hodně záleží, kde a kdo tu GO dělal a od 2011 může klidně najet dalších 70-80 tis. km. Však tu tací borci jsou, kteří to nalítají. Nebo mu napiš, že to bereš, ale se slevou 20 táců. Já mám známou, které dělal také coby GO, mooooc levnou, za 11 tis. loni v červnu tuším. Od začátku prosince to tam má zase, není hotová, prý za 20 tis. úplná GO. Neposlechla mě, aby to udělali Ostraváci, tak bude trpět a platit. Já tehdy také neposlechl chlapy tu na foru a jak myslíš, že to dopadlo? Dva roky žlučení a nervů.....Je dobře, že sem dáváš odkazy, vidíš aspoň, jak je tu rozebírají. Až Ti některý starší majitel prcka napíše, to auto ber, je v pohodě, ber, nebo počkej, tu se často prodávají "klubácké", které všichni znají. :idea:
No, 2001 a co "buráky" světla? Kdoví, co to je za slátaninu.
Fortwo 0,8 cdi 2002
JBC
Site Admin

Příspěvek od JBC »

Pokud vím, tak cabria měla buráky dřív, než coupé - od roku 2001.
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
jancarik F2
Smart ACE

Příspěvek od jancarik F2 »

Cabrio mělo jen buraky :wink:
Smart fortwo pulse turbo 62kw 11
Smart fortwo pure 700 05 prodan
CC TDI 125kw dsg
mini cooper S 128kw
ipetrk

Příspěvek od ipetrk »

Hmm hmm, teď jsem si taky všiml, že řadicí páka je jen lízátko a že chybí z boku ten čudlik. A vzhledem k roku výroby taky stará přední náprava...
Hmm, to za těch 73k nestojí (teda mě).

Když to bych sem mohl dávat každej inzerát, protože já jsem kozel zahradníkem v týhle oblasti. A s tím vás zase nebudu zatěžovat ;-)

Teď jsem zase našel nafáka kabrio - pokud by šel s cenou alespoň o 8k míň, tak by to taky stálo za zvážení...
http://smart-fortwo.autoplaneta.cz/smar ... 02279.html

Zkusím napsat xlukasovi, jak to jezdí... bojím se toho výkonu (nevýkonu).

Mimo téma:
Nechce se mi zakládat novej topic, ale u benzínu 0,7 by najetejch 95 tisíc neměl bejt problém. Jestli jsem to dobře pochopil, tak 0,7 standardně GO nepotřebují... Nemýlím se?[/b]
kuher
Smart ACE

Příspěvek od kuher »

Tak to sory se světlama, já myslel, že až nový model od 2002. Výkonu se bát nemusíš, jezdí též svižně. Záleží na to, jak chceš s dieselem jezdit, je spíše na větší vzdálenosti. Na poskoky po Pze je lepší benzín. :?
Fortwo 0,8 cdi 2002
ipetrk

Další...

Příspěvek od ipetrk »

Nebo mě napadlo tohle:
http://auto.bazos.cz/inzerat/29546552/S ... io-600.php

stlačit cenu na cca 40k a nechat udělat repas, počítám, že do 70k bych se opět dostal.

Mimo téma:
Jen se chci zeptat, jestli uživatel kuher dostal mou odpověď v PM. Ukazuje se mi jako nedoručená. Tak nevím, jestli je to proto, že není on-line, nebo je chyba u mě.
kuher
Smart ACE

Příspěvek od kuher »

Jak píšeš, nedoručeno u Tebe je až do přečtení "adresátem". Pokud by jsi stlačil cenu, no super, ale i za 50 to jde/kupa ND/. Je to kousek do Ostravy, tak to dát, bude-li třeba na GO, jak jsem psal. Cenu tu též najdeš a pokud by to bylo jen na repasi motoru, tak by byl na dobu pokoj. Takhle z obrázku Ti nikdo neřekne, je to dobré apod. Ta cena je ale rozhodně lepší, než jsi odkazoval před tímto. Dále by to mohli skouknout v Merc. Olomouc a vyjádřit se, umí to tam a znají je
Fortwo 0,8 cdi 2002
Odpovědět