HOST1 píše:AHOJ ,prosim o radu dovezl jsem smártíka r.v 98 po mírném štouchnutí který cca tři roky nejezdil. Pří otočení kličku do polohy jedna na palubce svítí N , pak tam blikne 0 a hned zase N a začnne piskat ,nastartuju na palubce stale N a hvizda to stále dál . Zařadit nejde nic a žádné tri čárky . Budu vděčný za každou radu kde hledat závadu . Diky
stále píska
stále píska
Naposledy upravil(a) HOST1 dne stř 09 dub 2014, 23:01, celkem upraveno 2 x.
- Winterwolf
- Site Admin
Kuher - host ma tak vyplněny profil, protože je to neregistrovany člověk. Tyto dva úcty (Host1 a Host2 )jsou volné přístupné pro lidi, co nejsou registrovaní a chtějí se zeptat.
Host - úplné banální věc - me se to stalo taky - stojis na brzdě při posunování z neutralu? To by vysvětlovalo tu nulu. Taky me to nenapadlo hned, to jsem musela nejdřív zablokovat křižovatku
Dale - zkus nastartovat, vyřadit a auto lehce potlačit. Někdy jsou díly zatuhnute. Pískání - klinak? Pipani - servis
ještě me napadá brzdový spinac, to je taková bezva smarti vychytavka - mrkni, jestli ti svítí brzdy - pokud ne, je v haji, vyměnit a vše by melo šlapat
Host - úplné banální věc - me se to stalo taky - stojis na brzdě při posunování z neutralu? To by vysvětlovalo tu nulu. Taky me to nenapadlo hned, to jsem musela nejdřív zablokovat křižovatku
Dale - zkus nastartovat, vyřadit a auto lehce potlačit. Někdy jsou díly zatuhnute. Pískání - klinak? Pipani - servis
ještě me napadá brzdový spinac, to je taková bezva smarti vychytavka - mrkni, jestli ti svítí brzdy - pokud ne, je v haji, vyměnit a vše by melo šlapat
7. 8. 2009 Smart Fortwo 0,8 30 kw cdi 2000 Jednohubka
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek
Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek
Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.
Markéto, klobouk dolů, Ty jsi chodící encyklopedie! (Jestli to není tím, že jsi učitelka, že?)
Akorát jsem koukal, na Mecheche 2014 jsi se ještě nepřihlásila. ?. (Jak se píše věta, kde celou větu má tvořit ten otazník? Dělá se za otazníkem tečka? Nebo mám napsat tento
?)
Akorát jsem koukal, na Mecheche 2014 jsi se ještě nepřihlásila. ?. (Jak se píše věta, kde celou větu má tvořit ten otazník? Dělá se za otazníkem tečka? Nebo mám napsat tento
450 City Coupé MC01 - havarováno, zrušeno
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
454 ForFour Brabus - prodáno
52A Crossblade
Michalak C7
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
454 ForFour Brabus - prodáno
52A Crossblade
Michalak C7
Re: stále píska
HOST1 píše:AHOJ ,prosim o radu dovezl jsem smártíka r.v 98 po mírném štouchnutí který cca tři roky nejezdil. Pří otočení kličku do polohy jedna na palubce svítí N , pak tam blikne 0 a hned zase N a začnne piskat ,nastartuju na palubce stale N a hvizda to stále dál . Zařadit nejde nic a žádné tri čárky . Budu vděčný za každou radu kde hledat závadu . Diky
brzdová světla svítí a to pipani je z pod palubky nějaká výstraha něčeho
Mně je taky divná ta nula, ta naskočí, když zařadíš a nedržíš brzdu, nebo ji držíš a je v háji spínač brzdových světel.
Přečti si znovu, co ti radí Markéta a všechno to vyzkoušej.
Následuje další rada: odpoj na půl hodiny baterku a pak ji znovu připoj, a se vymažou všechna špatná nastavení.
Přečti si znovu, co ti radí Markéta a všechno to vyzkoušej.
Následuje další rada: odpoj na půl hodiny baterku a pak ji znovu připoj, a se vymažou všechna špatná nastavení.
SMART CITY-Coupe,1999/06/40 kW,žlutý drak 
jen upřesněni s tou O ta tam jen problikne a hned tam skoči zase N a začne to pipat,to vše než nastartuju. Startovat jde až tak po cca 8 vteřinách
to nevim jestli je normální. baterku jsem odpojil na celej den a pořád to samé. nevim jestli tam není něco zatuhlýho stalo to min. 3 roky
No a když už teda nastartuješ, tak to normálně jede a řadí, jde ti přepínat manuál/automat - když jseš na manuálu skáčou ti na displeji čísla rychlostí- nesvítí ti nic z kontrolek na palubovce.Jinak můžeš opatrně rozpojit konektory na aktuátoru a na řadiči rychostí a snímač rychlostí a prostříknout nějakým kontaktolem. Kde to ty tři roky stálo ??
SMART CITY-Coupe,1999/06/40 kW,žlutý drak 
je dovezeny z německa jezdil ve firmě má najeto 50 000 . někdo ho tam oprěl na předek asi o značku a nedal ho opravit tak tam tri roky zahalel. Vzal jsem ho že se ho pokusim oživit . nastartuju ale při pokusu zařadit nedelá vůbec nic.