stále píska

Nechcete se registrovat a chcete něco sdělit ...
HOST1
Smart ACE

stále píska

Příspěvek od HOST1 »

HOST1 píše:AHOJ ,prosim o radu dovezl jsem smártíka r.v 98 po mírném štouchnutí který cca tři roky nejezdil. Pří otočení kličku do polohy jedna na palubce svítí N , pak tam blikne 0 a hned zase N a začnne piskat ,nastartuju na palubce stale N a hvizda to stále dál . Zařadit nejde nic a žádné tri čárky . Budu vděčný za každou radu kde hledat závadu . Diky :?
Naposledy upravil(a) HOST1 dne stř 09 dub 2014, 23:01, celkem upraveno 2 x.
Jindřich
Smart ACE

Příspěvek od Jindřich »

a odkud se to pískání ozývá, neslyšíš náhodou pískání palivového čerpadla ? *SOS* *pivo*
SMART CITY-Coupe,1999/06/40 kW,žlutý drak *trsám*
Winterwolf
Site Admin

Příspěvek od Winterwolf »

Píská a nebo pípá signalizace z palubky :?: Pokud jde o pípání tak se ti auto snaží říct, že je někde problém :arrow: v tvém případě s řazením. Koukni se na akurátor,spojku atd. :wink:
Lukáš
kuher
Smart ACE

Příspěvek od kuher »

:shock: Nebo ho odvez zpět původnímu majitelovi, aby Ti ho dal dokupy. Pro jistotu by mohl vrátit peníze. :? Vesnici "Všude" jsem nenašel na mapě, třeba to někdo zná, zajede tam a poradí. :roll:
Fortwo 0,8 cdi 2002
Markéta
Smart ACE

Příspěvek od Markéta »

Kuher - host ma tak vyplněny profil, protože je to neregistrovany člověk. Tyto dva úcty (Host1 a Host2 )jsou volné přístupné pro lidi, co nejsou registrovaní a chtějí se zeptat.

Host - úplné banální věc - me se to stalo taky - stojis na brzdě při posunování z neutralu? To by vysvětlovalo tu nulu. Taky me to nenapadlo hned, to jsem musela nejdřív zablokovat křižovatku :-) :-) :-) :-)

Dale - zkus nastartovat, vyřadit a auto lehce potlačit. Někdy jsou díly zatuhnute. Pískání - klinak? Pipani - servis :lol:

ještě me napadá brzdový spinac, to je taková bezva smarti vychytavka - mrkni, jestli ti svítí brzdy - pokud ne, je v haji, vyměnit a vše by melo šlapat
7. 8. 2009 Smart Fortwo 0,8 30 kw cdi 2000 Jednohubka
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek

Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.
JBC
Site Admin

Příspěvek od JBC »

Markéto, klobouk dolů, Ty jsi chodící encyklopedie! (Jestli to není tím, že jsi učitelka, že?)

Akorát jsem koukal, na Mecheche 2014 jsi se ještě nepřihlásila. ?. (Jak se píše věta, kde celou větu má tvořit ten otazník? Dělá se za otazníkem tečka? Nebo mám napsat tento :?: ?)
450 City Coupé MC01 - havarováno, zrušeno
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
454 ForFour Brabus - prodáno
52A Crossblade
Michalak C7
HOST1
Smart ACE

Re: stále píska

Příspěvek od HOST1 »

HOST1 píše:AHOJ ,prosim o radu dovezl jsem smártíka r.v 98 po mírném štouchnutí který cca tři roky nejezdil. Pří otočení kličku do polohy jedna na palubce svítí N , pak tam blikne 0 a hned zase N a začnne piskat ,nastartuju na palubce stale N a hvizda to stále dál . Zařadit nejde nic a žádné tri čárky . Budu vděčný za každou radu kde hledat závadu . Diky :?

brzdová světla svítí a to pipani je z pod palubky nějaká výstraha něčeho
Markéta
Smart ACE

Příspěvek od Markéta »

Je mi divná ta nula, při poruše řazeni jsou 3 prouzky. Pockame na jiné odborníky :lol:
7. 8. 2009 Smart Fortwo 0,8 30 kw cdi 2000 Jednohubka
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek

Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.
Jindřich
Smart ACE

Příspěvek od Jindřich »

Mně je taky divná ta nula, ta naskočí, když zařadíš a nedržíš brzdu, nebo ji držíš a je v háji spínač brzdových světel.
Přečti si znovu, co ti radí Markéta a všechno to vyzkoušej.
Následuje další rada: odpoj na půl hodiny baterku a pak ji znovu připoj, a se vymažou všechna špatná nastavení. *pivo*
HOST1
Smart ACE

Příspěvek od HOST1 »

jen upřesněni s tou O ta tam jen problikne a hned tam skoči zase N a začne to pipat,to vše než nastartuju. Startovat jde až tak po cca 8 vteřinách :shock: to nevim jestli je normální. baterku jsem odpojil na celej den a pořád to samé. nevim jestli tam není něco zatuhlýho stalo to min. 3 roky
Jindřich
Smart ACE

Příspěvek od Jindřich »

No a když už teda nastartuješ, tak to normálně jede a řadí, jde ti přepínat manuál/automat - když jseš na manuálu skáčou ti na displeji čísla rychlostí- nesvítí ti nic z kontrolek na palubovce.Jinak můžeš opatrně rozpojit konektory na aktuátoru a na řadiči rychostí a snímač rychlostí a prostříknout nějakým kontaktolem. Kde to ty tři roky stálo ??
HOST1
Smart ACE

Příspěvek od HOST1 »

je dovezeny z německa jezdil ve firmě má najeto 50 000 . někdo ho tam oprěl na předek asi o značku a nedal ho opravit tak tam tri roky zahalel. Vzal jsem ho že se ho pokusim oživit . nastartuju ale při pokusu zařadit nedelá vůbec nic.
Jindřich
Smart ACE

Příspěvek od Jindřich »

Prosím tě, ještě jednou - šlapeš na tu brzdu když řadíš a svítí ti ty brzdový světla, co radila Markéta, a ještě jednou, co kontrolky na přístrojovce, co dělají.??
HOST1
Smart ACE

Příspěvek od HOST1 »

na brzdu šlapu brzdovky svítí kontrolky po nastarovani normalně zhasnou zadne tri čarky jen to pořad pípa a svíti N
Jindřich
Smart ACE

Příspěvek od Jindřich »

Když kvedláš s tou řadící pákou a přepínačem na automat, nic to neukazuje ?
Pak musíš na diagnostiku, že ti myši prožerou kabely se taky stává.
Odpovědět