Abychom nezůstali zakonzervováni, připojili jsme se k Facebooku, kde nás najdete TADY!
Po několika letech se k životu vrátila fotogalerie - www.smart-club.cz/galerie/
Můžete tam mrknout na fotky z dávné historie smartování v CZ!
Forum není naše ale nás všech kteří sem chodíme, ne jednotlivce který se snaží přetahat lidi na svoje stránky které zaplevelí reklamou.matkal píše: na "vašem fóru"
Kdo je ta vyvolená skupina?matkal píše:O tom co jsi napsal si dovolím dost pochybovat, fórum ani zdaleka není nás všech, ale jen vyvolené skupiny jednotlivců, která tady o všem rozhoduje bez ohledu na ostatní.
Komu patří technicky není podstatné, zrovna Dyk by neudělal nic bez projednání s ostatními, navíc jestli sis nevšimnul tak Dyk do chodu fora nezasahuje.matkal píše: Nemluvě o tom, že technicky patří jen Dykovi.
Toto jsi napsal:matkal píše: Takže pokud ta věta o přetahování a reklamě byla mířena na mě, pak to jen ukazuje uzavřenost (ano, vylož si klidně správný význam omezenost) fóra.
A ještě se vrátím k tomu napadání kdo tady je administrátorem a kdo není, není to žádná funkce nebo povyšování nad ostatní, může jím být kdokoliv v koho budeme mít důvěru, takže se nejedná o nějakou uzavřenost.matkal píše: Navíc od počátku nechápu, že club jako takový nemá žádný web, ale jen fórum, protože jsou tu tisíce informací, které máte v hlavách a stačilo by je jen roztřídit a provoz všech služeb by se zaplatil z reklamy a třeba takový eshop by ještě někomu vydělal na živobytí.
Pokud s tím máte problém, rád si to vezmu na starost a na vlastním redakčním systému vám rozjedu jednoduchý, pěkný a funkční web s administrací pro všechny správce a těch pár korun nákladu mých programátorů si zaplatím z reklamy Google, kterou do webu vložím.
A toto je co? http://smartclub.mobildrive.czmatkal píše:Odkaz na moje fórum? Na které? Přestávám tomu rozumět. Nikdy jsem neprojevil zájem být administrátorem, proč mi něco takového pořád podsouváte? Nabízel jsem pomoc s přechodem na jiný hosting, protože Dyk nechtěl využívat dalších služeb xlukase. Nabízel jsem web, protože podle mě se na fóru špatně dohledávají informace.
Nicméně tahle diskuze je o ničem. Web spustím a pokud budete chtít, můžete ho vzít za vlastní, a třeba se na něm i podílet, pokud ne, budu se o něj starat sám.
Tím tuhle diskuzi končím, protože namísto, aby jste se vyjádřili, co by se na webu hodilo a bylo užitečné, řešíme tu kraviny.
To byla reakce na to že tady je nějaká vyvolená skupina, domníval jsem se že tím myslíš administrátory.matkal píše:Nikdy jsem neprojevil zájem být administrátorem, proč mi něco takového pořád podsouváte?
Jednalo se o přechod na jiný hosting, ne změnu fora na web.matkal píše: Nabízel jsem pomoc s přechodem na jiný hosting, protože Dyk nechtěl využívat dalších služeb xlukase.
Nabízel jsem web, protože podle mě se na fóru špatně dohledávají informace.
Můžeš říct co se Ti nelíbí a můžeme najít nějaké řešení.matkal píše: Nicméně tahle diskuze je o ničem. Web spustím a pokud budete chtít, můžete ho vzít za vlastní, a třeba se na něm i podílet, pokud ne, budu se o něj starat sám.
Tím tuhle diskuzi končím, protože namísto, aby jste se vyjádřili, co by se na webu hodilo a bylo užitečné, řešíme tu kraviny.