stránka na FB

Náhradní díly, servisy, kontakty ...
Odpovědět

Máte rádi Facebook ?

Ano
19
24%
Ne
38
48%
Ano, ale zůstávám dále věrný/á Smart Fóru :-)
22
28%

Celkem hlasů: 79

Druzeta
Site Admin

Příspěvek od Druzeta »

*pirát* :lol:
JBC
Site Admin

Příspěvek od JBC »

Jen tak ze zvědavosti jsem párkrát kliknul a dovoluji se tedy zeptat:"Nebydlíš náhodou naproti 9. ZŠ?".
450 City Coupé MC01 - havarováno, zrušeno
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
454 ForFour Brabus - prodáno
52A Crossblade
Michalak C7
Druzeta
Site Admin

Příspěvek od Druzeta »

Nebydlím, tam mi pouze zůstal oficiální "trvalý pobyt" :wink:
matkal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matkal »

Staršinové bylo myšleno na služebně starší zde na fóru :-)
Nicméně se mi líbí, jak proti FB protestují pořád stejní lidé a založená stránka už má víc fanoušků, než tu protestuje :-)
Asi nebude náhodou, že vás pět prostě neurčuje většinový názor ani tady na "vašem fóru". Ale mě neotrávíte, už se znovu nenechám
Druzeta
Site Admin

Příspěvek od Druzeta »

Já proti FB neprotestuji, nikomu neříkám a si na něj chodí nebo nechodí, to je každého věc.
Kolik má ňáká stránka fanoušků mi je jedno, v životě se řídím heslem které řekl můj kamarád: "blbejch lidí je víc než chytrejch" a to je hláška která sedí všeobecně.
Většinovej názor mě nezajímá, nikdy nechci mít názor jako většina, nejsem ovce ve stádu se zvonečkem na krku.
Stela

Příspěvek od Stela »

*VV*
SMART FORTWO COUPE 37 A MC 01 r.v. 2005
http://stela1.rajce.idnes.cz/Smart
Druzeta
Site Admin

Příspěvek od Druzeta »

Tohle jsem přehlídnul:
matkal píše: na "vašem fóru"
Forum není naše ale nás všech kteří sem chodíme, ne jednotlivce který se snaží přetahat lidi na svoje stránky které zaplevelí reklamou.
Jinak FB máme dávno, akorát na něj nikdo nechodil. :lol:
https://www.facebook.com/pages/Smart-Au ... k=timeline
matkal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matkal »

O tom co jsi napsal si dovolím dost pochybovat, fórum ani zdaleka není nás všech, ale jen vyvolené skupiny jednotlivců, která tady o všem rozhoduje bez ohledu na ostatní.
Nemluvě o tom, že technicky patří jen Dykovi.

Takže pokud ta věta o přetahování a reklamě byla mířena na mě, pak to jen ukazuje uzavřenost (ano, vylož si klidně správný význam omezenost) fóra.
Aniž by jsi se na cokoli zeptal, jakákoli nová aktivita, kterou neorganizují "ti správní" nebo s jejich laskavým svolením, je vnímána jako přetahování a aniž by jsi o tom cokoli věděl, rovnou předpokládáš zaplevelení reklamou (aniž bys samozřejmě vůbec věděl, zda ji náhodou lidé nechtějí, protože mohou shánět desítky věcí ke svému Smartu, jenže pro pět vyvolených je tu reklama automaticky zlo).

Nikoho nepřetahuji, o nějakém zaplevelení reklamou neuvažuji a celý web jsem tu zveřejnil s předstihem k diskuzi proto, aby se k němu mohl každý vyjádřit nebo se snad i připojit. S plným vědomím, co mě čeká - v čemž jste samozřejmě nezklamali :-)
Markéta
Smart ACE

Příspěvek od Markéta »

Víš co, své jsi tu řekl, odkaz na TVOJE fórum dal, tak nech nás omezené být. My si tu budem povídat, ty si budeš povídat na svém fóru. OK? Nesnaž se změnit léta zavedené koleje. Možná nejsou super moderní, ale jsou naše.
7. 8. 2009 Smart Fortwo 0,8 30 kw cdi 2000 Jednohubka
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek

Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.
Druzeta
Site Admin

Příspěvek od Druzeta »

matkal píše:O tom co jsi napsal si dovolím dost pochybovat, fórum ani zdaleka není nás všech, ale jen vyvolené skupiny jednotlivců, která tady o všem rozhoduje bez ohledu na ostatní.
Kdo je ta vyvolená skupina?
O čem rozhodují bez ostatních?
Každý může napsat jakoukoliv připomínku a není problém se s ní zabývat.
matkal píše: Nemluvě o tom, že technicky patří jen Dykovi.
Komu patří technicky není podstatné, zrovna Dyk by neudělal nic bez projednání s ostatními, navíc jestli sis nevšimnul tak Dyk do chodu fora nezasahuje.
matkal píše: Takže pokud ta věta o přetahování a reklamě byla mířena na mě, pak to jen ukazuje uzavřenost (ano, vylož si klidně správný význam omezenost) fóra.
Toto jsi napsal:
matkal píše: Navíc od počátku nechápu, že club jako takový nemá žádný web, ale jen fórum, protože jsou tu tisíce informací, které máte v hlavách a stačilo by je jen roztřídit a provoz všech služeb by se zaplatil z reklamy a třeba takový eshop by ještě někomu vydělal na živobytí.

Pokud s tím máte problém, rád si to vezmu na starost a na vlastním redakčním systému vám rozjedu jednoduchý, pěkný a funkční web s administrací pro všechny správce a těch pár korun nákladu mých programátorů si zaplatím z reklamy Google, kterou do webu vložím.
A ještě se vrátím k tomu napadání kdo tady je administrátorem a kdo není, není to žádná funkce nebo povyšování nad ostatní, může jím být kdokoliv v koho budeme mít důvěru, takže se nejedná o nějakou uzavřenost.
Pokud teda nebereš uzavřenost že nechceme pustit do administrace někoho u koho nevíme co má v úmyslu.
matkal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matkal »

Odkaz na moje fórum? Na které? Přestávám tomu rozumět. Nikdy jsem neprojevil zájem být administrátorem, proč mi něco takového pořád podsouváte? Nabízel jsem pomoc s přechodem na jiný hosting, protože Dyk nechtěl využívat dalších služeb xlukase. Nabízel jsem web, protože podle mě se na fóru špatně dohledávají informace.
Nicméně tahle diskuze je o ničem. Web spustím a pokud budete chtít, můžete ho vzít za vlastní, a třeba se na něm i podílet, pokud ne, budu se o něj starat sám.
Tím tuhle diskuzi končím, protože namísto, aby jste se vyjádřili, co by se na webu hodilo a bylo užitečné, řešíme tu kraviny.
cervik

Příspěvek od cervik »

O--O *1* *1*
Smart ForTwo 450 - 0,8 r.v.00 černy karbon se zelenou folii - PRODÁNO
Smart Fortwo 453 - 1,0 r.v.2015 černo oranžová paráda :twisted:
Jeep Grand Cherokee 5,2 V8 r.v.97 to projede všude :D - PRODÁNO
Dodge Ram 1500 5,2 V8
Markéta
Smart ACE

Příspěvek od Markéta »

matkal píše:Odkaz na moje fórum? Na které? Přestávám tomu rozumět. Nikdy jsem neprojevil zájem být administrátorem, proč mi něco takového pořád podsouváte? Nabízel jsem pomoc s přechodem na jiný hosting, protože Dyk nechtěl využívat dalších služeb xlukase. Nabízel jsem web, protože podle mě se na fóru špatně dohledávají informace.
Nicméně tahle diskuze je o ničem. Web spustím a pokud budete chtít, můžete ho vzít za vlastní, a třeba se na něm i podílet, pokud ne, budu se o něj starat sám.
Tím tuhle diskuzi končím, protože namísto, aby jste se vyjádřili, co by se na webu hodilo a bylo užitečné, řešíme tu kraviny.
A toto je co? http://smartclub.mobildrive.cz

Tady ty informace jsou dohledatelné lépe? Asi jsem blbá, ale v odkazech nic není, smarty jsou jen obrázky - nic k tomu. A fórum - odkaz sem. Nehledě na to, že nevím, jak chceš třídit informace, které tu jsou. Je to rozdělené do kategorii.
Když jsem sem začala chodit, taky jsem tápala, ale vycvičila jsem se :roll:
7. 8. 2009 Smart Fortwo 0,8 30 kw cdi 2000 Jednohubka
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek

Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.
JBC
Site Admin

Příspěvek od JBC »

Market,

je pravda, že tady je to poněkud nepřehledné - vedeme mnoho řečí o volovinách, často úplně mimo téma - a pak si v rubrice "motor" hledej něco o motoru. U toho Ti nepomůže ani myslivec.
A je přece logické, že matkal nebude připravovat celý nový web, abychom ho potom .. ehm ... aby nebyl navštěvován. Zkusil udělat rozvahu, co všechno tam má být, grafický návrh ... Všechny podstránky, příspěvky atd. zaberou mnoho a mnoho času. Proč by to dělal předem, s nejistým výsledkem?
450 City Coupé MC01 - havarováno, zrušeno
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
454 ForFour Brabus - prodáno
52A Crossblade
Michalak C7
Druzeta
Site Admin

Příspěvek od Druzeta »

matkal píše:Nikdy jsem neprojevil zájem být administrátorem, proč mi něco takového pořád podsouváte?
To byla reakce na to že tady je nějaká vyvolená skupina, domníval jsem se že tím myslíš administrátory.
matkal píše: Nabízel jsem pomoc s přechodem na jiný hosting, protože Dyk nechtěl využívat dalších služeb xlukase.
Nabízel jsem web, protože podle mě se na fóru špatně dohledávají informace.
Jednalo se o přechod na jiný hosting, ne změnu fora na web.
matkal píše: Nicméně tahle diskuze je o ničem. Web spustím a pokud budete chtít, můžete ho vzít za vlastní, a třeba se na něm i podílet, pokud ne, budu se o něj starat sám.
Můžeš říct co se Ti nelíbí a můžeme najít nějaké řešení.
Co se týče reklamy není problém vytvořit další složky s názvem třeba Eshopy, nebo prodej nového příslušenství (teď neřeším název) a v té můžou být odkazy na inzerci nějakých firem s nabídkou Smartích věcí a doplňků, složka by se zamknula aby se nezasypala hromadou OT příspěvků od ostatních lidí, můžeš v ní bejt moderátorem a můžeš si v ní dělat co chceš.

Co se týče nějakého vyhledávání tak je problém že se používá stará verze fora a ta neumožňuje spojovat témata a další úpravy pro snažší vyhledatelnost příspěvků, Lukáš to nechce upgradovat z důvodu že by nebyly čitelné starší příspěvky, já tomu nerozumím a momentálně nemám čas testovat co by to dělalo, přes zimu bych mohl problematiku nastudovat a pak se o něco pokoušet.
Odpovědět