Abychom nezůstali zakonzervováni, připojili jsme se k Facebooku, kde nás najdete TADY!
Po několika letech se k životu vrátila fotogalerie - www.smart-club.cz/galerie/
Můžete tam mrknout na fotky z dávné historie smartování v CZ!
To nic proti , každý to má jinak, evidentně jsi větší kliďas. Mě hlavně štve, že není na výběr. Pro porovnání, v mé stáji Citroen Saxo , výbava Furio, takže krom stahování oken nic. Najeto 120tis Km , stáří 12let a co se elektroniky týče, tak 0 závad, mechanické závady jakbysmet, jen běžné výměny spotřebního materiálu na podvozku úměrné počtu najetých KM, zatím jsem nemusel řešit žádná náhlá překvapení. Jízdní vlastnosti otestovány na Polygonu v Mostě po dobu cca 5ti hodin jízd, při konkurenci cca deseti dalších aut s vyšší výbavou s průměrnými řidiči jako jsem já, výsledek lehce nadprůměrný.Winterwolf píše:Prostě mám rád elektronické pomocníky/kurvítka v autě
Wintriku, kurna Ty si dneska sama ilegalitaWinterwolf píše:Pokud je máš v TP tak můžeš. Pokud je v TP nemáš tak taky můžeš,ale taky můžeš mít problémy....
Prasklý ABS kroužek vzadu. Nebo oba. Přesně to samé mi dělal Roadster, prasklé byly oba, po výměně O.K.tomasmedek píše:Zdravím všechny. Neměli byste, prosím tip, ...