Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cladič oleje to je , ale to co ukazuje šipka je přívod a odvod chladící kapaliny, která tím chladičem protéká, ta " věc " nahoře je zřejmě potřeba přetěsnit,bude tam nějaké gumové těsnění v drážce, ta kapka bude opravdu chladící kapalina.
Ano, nebojte se mercedesu, já jsem teď napsal do mercedesu v Liberci, že bych potřeboval kompletní sadu "O" kroužků na klimatizaci, chtěli po mě VIN a pak mi sadu objednali za cca 180,- Kč a ještě mi to dovezli až domů, takže opravdu, když jim v mercedesu dáš VIN tak ti to přesně objednají.
Čaute, má niekto skúsenosť? Na 451 1,0i 52kw mi začala svietiť kontrolka motora - svieti stále, keď odpojím baterku prvý štart nie, vypnem a zapnem motor a znovu svieti. Diagnostika v MB ukázala lambdu pred katom - tak som vymenil (dal som NGK) a stále svieti. Teraz diagnostika teraz píše že lambda za katom. Vzmenil som sviečky a vičistili sme škrtiacu klapku. a svieti ďalej. Asi vymením aj tú druhú lambdu len sa obávam či nie zbytočne... ak má niekto skúsenosť tak super..
Tak vymenemá aj druhá lambda - kontrolka po odpojení baterky klasicky nesvietila a po dalšom naštartovaní svieti. Obe lambdy sú nové, filter + olej menený aj vyzduchový, sviečky nové, vičistená škrtiaca klapka.. Ja už fakt neviem...