Jakou navigaci ?

Náhradní díly, servisy, kontakty ...
Odpovědět
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Eldiga píše:alcatel není špatná značka, ale čekal bych že někdo kdo si koupí roadster bude mít lepší vkus :D
Jasně, že to beru s humorem. Věci se mají stejně trochu jinak :D Mobil mám dávno jinej , ale mám to hlavně abych si zavolal a ne jako módní doplněk, ale chápu, že někdo to má jako koníčka a prostě musí mít to poslední nej :wink: Mě by se líbilo, kdyby zase někdo udělal mobil s výsuvnou anténkou, je to mazácký 8)
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
bajza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bajza »

Mam nokii 5500 nainstaloval jsem TOMTOMa a sem spokojenej jeste me to nikde nenechlo 8) *posádka*
Smart For Two . . . . . . . . . pár_fotek:

front 195/40/16 rear 215/35/16 DunlopSP9000

tel: 776 26 02 81
marko583
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marko583 »

DYK77 píše: Jak dobrá mapa v Dynavixu je, zatím nevím. Četl jsem, že jsou vlastně dvě firmy, jejichž mapy se používají v GPS navigacích. Vzájemně si konkurují tím, že jedna má lepší mapy pro východní a druhá pro západní Evropu. Česká republika zatím spadá spíše na východ.
dyk dovolim si nesuhlasit... nakolko tomtom a jeho mapy od teleatlasu maju 99% pokrytie cr uz dobry rok, ak nie dva... chybicky sa najdu vzdy, ved kazdu chvilu sa nieco stava, meni... ale to by som ako problem nevidel. Problem u tomtoma je cokolvek dalej od brna na vychod. preto ma slovensko zatial len 40%, polsko obdobne, balkan len hlavne tahy. v principe ti to staci. v tomto je vyhoda ostatnych navigacii, co nemaju mapy od teleatlasu. len tie maju vacsinou problem s navigovanim samotnym, co vyplyva aj z toho, ze cesty sice su zakreslene, ale zle zadefinovane. Jedine spolahlive riesenie je Garmin, ale ten na moj kus komplikovane funguje.

a kedze jazdim vacsinou na zapad, tomtom mi plne vyhovuje...
Smart Roadster Coupe 2003 - ano, je to tak, pokorili sme 230.000 km. povodny motor, prevodovka a dokonca aj aktuator... Akurat spojka sa odporucala do vecnych lovist pri 210.000 km a 10 rokoch prevadzky. A odisiel uz aj starter, ci alternator a preventivne je tam aj nove turbo.
Jaguar XJR 1996 - 203.000 km nova vydreva na ceste, daka lakovacka porobena, opat vyzera ako ozajstne auto
Mercedes Vito Marco Polo 2000 - milion kilometrov, ale to byvanie kde chces nicim nenahradis
Hyundai Atos 2004 - 92.000 km a s tym sa da ist furt plny a aj tak to nejde :-)))
Oltcit Club 1988 - rozobraty do srobika a vyvarena karoseria, nachystana na lakovanie...

Kto brzdi, prehrava...
marko583
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marko583 »

DYK77 píše:Mobil mám dávno jinej , ale mám to hlavně abych si zavolal a ne jako módní doplněk, ale chápu, že někdo to má jako koníčka a prostě musí mít to poslední nej :wink:
ja mam nokiu komplikator 9300 a nic ine uz nechcem... teda chcem teraz novy komplikator... presiel som vsetkymi pda, mda a neviem cim a nokia mi vysla ako najrozumnejsia. da sa s tym volat, pozret maily a to mi staci. a da sa s tym aj navigovat, ale pochopil som, ze stand alone navigacia je 1000x lepsia...
Smart Roadster Coupe 2003 - ano, je to tak, pokorili sme 230.000 km. povodny motor, prevodovka a dokonca aj aktuator... Akurat spojka sa odporucala do vecnych lovist pri 210.000 km a 10 rokoch prevadzky. A odisiel uz aj starter, ci alternator a preventivne je tam aj nove turbo.
Jaguar XJR 1996 - 203.000 km nova vydreva na ceste, daka lakovacka porobena, opat vyzera ako ozajstne auto
Mercedes Vito Marco Polo 2000 - milion kilometrov, ale to byvanie kde chces nicim nenahradis
Hyundai Atos 2004 - 92.000 km a s tym sa da ist furt plny a aj tak to nejde :-)))
Oltcit Club 1988 - rozobraty do srobika a vyvarena karoseria, nachystana na lakovanie...

Kto brzdi, prehrava...
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

marko583 píše:ale pochopil som, ze stand alone navigacia je 1000x lepsia...
To jsem si myslel, tak právě proto jdeme do stand navigace a ne do nového telefonu. Tak jsem rád, že to potvrdil praktik :wink:
Obrázek Obrázek
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

marko583 píše:dyk dovolim si nesuhlasit...
Dovolovat si můžeš, já mám navigace přehnaně řečeno zmáknuté jen teoreticky, takže vše je možné :wink: . Podle recenzí si člověk může udělat obrázek jak co vypadá a funguje, ale věřit se tomu nedá, protože jeden názor je absolutně kladnej a druhej říká omyl. Takže jsem se soustředil spíše na to co je uvnitř, kolik příslušenství to má, jakou podporu a jestli nemůžu mít přibližně takovou věc ještě za nižší cenu u konkurence. Dost mi dal výklad mého kamaráda, který má nejen o navigacích přehled a který mi nevyprávěl o tom kde mu navigace selhala atd. , ale spíše o rychlosti, použitých čipech a jiných libovek, které člověk na první pohled nevidí, takže jsem dal více méně na jeho rady.
Obrázek Obrázek
Eldiga

Příspěvek od Eldiga »

Tak takhle ji mám nainstalovanou já a protože sem jí dostal tak ji ani nesundavám :D je napojená na klíček tak že se automaticky zapíná a vypíná se zapalováním :D ObrázekObrázek
marko583
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marko583 »

DYK77 píše:Dost mi dal výklad mého kamaráda, který má nejen o navigacích přehled a který mi nevyprávěl o tom kde mu navigace selhala atd. , ale spíše o rychlosti, použitých čipech a jiných libovek, které člověk na první pohled nevidí, takže jsem dal více méně na jeho rady.
a co si nakoniec vybral???

Kto brzdi, prehrava...
kimby

Příspěvek od kimby »

marko583 píše:
DYK77 píše:Dost mi dal výklad mého kamaráda, který má nejen o navigacích přehled a který mi nevyprávěl o tom kde mu navigace selhala atd. , ale spíše o rychlosti, použitých čipech a jiných libovek, které člověk na první pohled nevidí, takže jsem dal více méně na jeho rady.
a co si nakoniec vybral???
Hezký večer, odpovím za Dyka, jelikož je nyní v práci.
Nakonec jsme vybrali navigaci od českého výrobce Dynavix, typ Omega s mapami celé Evropy.
Podrobnosti jsou zde: http://www.sport23.cz/produkt/show/id/128
Jen cena není taková, protože přímo na stránkách tohoto výrobce je nyní akce na tuto navigaci, cena snížena na 6tis kč včetně všech map:-)
Asi proto, že přicházejí na trh s novinkou....
Mám co mám a jsem za to ráda
Eldiga

Příspěvek od Eldiga »

pěkná, tak hlavně si ji vemte na sraz, a trefíte do capital city :D
on dělá a ty máš volno?
kimby

Příspěvek od kimby »

Eldiga píše:pěkná, tak hlavně si ji vemte na sraz, a trefíte do capital city :D
on dělá a ty máš volno?
Dlouho jsme četly různé recenze,poslouchali názory lidí, jenže co člověk to názor, tak jsme se snažili najít a i dle zkušeností vybrat....a padla volba.
Máme ji objednanou, již čekáme...měla by dorazit a na srazík už frčet s námi.....hlavně víš jak je to s ženskou a orientačním smyslem :lol:

Jinak já dorazila z denní a Dyk má dnes noční, ani jsme si nepodali tu kliku u dveří, jak se říká...holt máme oba takovou práci...a já navíc velké dojíždění za ní....
kimby

Příspěvek od kimby »

Eldiga píše:pěkná, tak hlavně si ji vemte na sraz, a trefíte do capital city :D
on dělá a ty máš volno?
Jinak svou navigaci máš pěkně zabudovanou, jako kdyby tam patřila origo :-)
road-star
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od road-star »

Kimby: Skoro by se dal říct ideální vztah! :twisted: :P :D
A smart fan of the Smart club without a Smart car anymore. That's fun. And that's smart. :wink:
Eldiga

Příspěvek od Eldiga »

já sem dřív dělal jak dyk, ale teď to mám prohozený a dělám jak ty. vypadá tam fakt dobře, spousta lidí si myslí že tam patří potože je taky modrá :D
kimby

Příspěvek od kimby »

road-star píše:Kimby: Skoro by se dal říct ideální vztah! :twisted: :P :D
Jo jo, něco na tom bude :lol:
Ani kdybychom se chtěli pohádat, tak není kdy :-)
a když už by byl, tak místo toho oba zasedneme ke svému pc a šup na fórum, nebo řešíme věci ohledně srazu (sepisování, obvolávání atd) a nyní naposledy jsme strávili společný úžasný večer stříháním vlajek na sraz :-D a to navíc rekonstruujeme komplet byt.....

:lol:
Odpovědět