Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
marko583 píše:samozrejme, ze to je vyzva... ja idem urcite. a caka sa este na jeden roadster brabus, ktory by mal byt konecne na SK tak drzte palce, nech to vyde
Tak napi? ?pln? p?esn? pro kolik osob rezervovat, kolik bude a jak velk?ch stan?, kolik aut, mus? to b?t tutovka a pokud mo?no p?esn?.
Teda, nebyl jsem tu dlouho a kdy? u? od l?ta pl?nuju v?jezd na EDELWEISSPITZE na Grossglockneru, tak ani nevim, jesi tam pojedu solo nebo s v?ma v?ema. Probl?m jsou term?ny. 8-18.8 je sv?tov? universi?da (to bych jel), ale 25.8-2.9.je mistrovstv? sv?ta v Osace.Z Japonska se neutrhnu,sorry. Nevim, kam pojedu, ale na oboj? ne, bu? anebo. V?echno z?le??, jak budu v l?t? rychlej. Jesi budu ?elva, tak valim s v?ma J? v?m,m?j probl?m...
Ty term?ny jsou Murphyovsk?. Tesn? p?ed tim je sv?tov? universi?da, to bych jel. Ale pak je mistrovstv? sv?ta a tam se mi to sek?. Z Japonska se neutrhnu. Jinak od lo?ska pl?nuju EDELWEISSPITZE, jen ted nevim, jesi s v?ma nebo solo. Z?le?? na rychlosti... M?j probl?m.
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail