na stoceni to fakt nevypada, samo jsem to resil - stav je "vonavka" - neosahany volat, saltpaka, tlacitka, polstrovani, sedacky, plasty atd. Nevypadaj ani vymenene, taky by se to asi nevyplatilo.xlukas.cz píše:klasika ... jen to prislo bud brzo, nebo ti na tvem aute nekdo stocil km.pyramida píše:NNEEEEE! to se mi presne stalo dneska. Nedojel jsem malem do Modran. Nejhorsi je stani na semaforu - motor chce zdechnout, takze leva noha brzda, prava jemne masiruje plyn. Zelena - nejde mi to tak rychle, reakce je pomala, za mnou na me blikaj, me to z kopce jeste couva, takze nervy. A to ho mam tyden a jeste ani nemam znacky. Ze by to bylo tim, ze stal 1 a 1/2 roku v bazaru? Ja nechci novy motor! ten muj je hezkej, ale holt nejede - spis mam pocit, ze jede jen na 2 valce a az doted jsem veril ze to budou svicky. Ale cudi to fest a sezralo 1/2 oleje na 50 km. Ja NECHCI novej motor za 30! Navic mechanik Martinek rikal, ze pry spis 40 a turbo + 20. PORADTE mi, prosim, do jakeho servisu do dat v Praze na motor! Diky - to nebude dobra nocasayull píše:měl jsem to taky a nakonec se díky konzultaci bohužel ukázalo že mám podpálený výfukový ventil a zasekával se nahoře... pokud podřadíš a přestatane to.. tak se mrkni jestli máš dost oleje... a jestli ne tak je to jasné... mě to opravují v záruce , ale jinak se do toho nikomu nechce... nejjednodušší je nový motor ale je to kolem 30 tis...
držím palce at je to něco jiného...
mam sanci u bazaruna reklamaci, kde jsem ho pred 10-ti dny koupil, kdyz jsem dojel z Plzne do Prahy, tam to dal k Martinkovi na olej a pak hned asi podpaleny ventil vyfuku = novy motor? Se v tom nevyznam. Diky