1. vážná nehoda Krůty..

Náhradní díly, servisy, kontakty ...
moni

1. vážná nehoda Krůty..

Příspěvek od moni »

Obrázek

tak jsem si tak jela na benešov a dva pruhy se sbíhaly v jeden, předemnou začali neuvěřitelně brzdit akorát, když jsem koukala do boku na parkoviště, jestli tam nejsou policajti..nebyli, ale já to už nedobrzdila..cca v 80km/h.. plasty na vyhození, světla maji urvaný držátka, chladič narvanej dozádu, ale rám to vydržel, ani nešly ven airbagy (ted je tu otázka, jestli je tam ještě vůbec mám :lol: ) ..jinak přední sklo v pohodě i ty rámy..no bude sranda to opravovat..kdyby někdo měl přední plasty, budu ráda..;) :lol:
Janík
Smart ACE

Příspěvek od Janík »

hlavně,že se ti nic nestalo...
SMART ForTwo MC01 0,6 40kw 2000 Tweety edition - žluásek
xlukas.cz
Smart ACE

Příspěvek od xlukas.cz »

ahoj,
tak po dlouhe predlouhe dobe sis na nas vzpomnela?

tak ty uchyty na svetla se daji znovu a pevne prilepit. na tom voziku mam jedno svetlo lepene. a vypada to, ze to drzi.

jinak mas zdeformovane ty predni deformacni zony a vyztuhy, jak vidim. to se bude muset vytahnout.

takze tvuj jedinecny polep pujde pryc :(
SMART MC01 0,8 CDI Pure
2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km)
http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279
:lol: :arrow: SCHVÁLENO !!! Obrázek
Obrázek Obrázek
houzar
Smart ACE

Příspěvek od houzar »

MONI TĚ ZDRAVÍM hlavně že seš zdravá a ty blatníky to máš přece v malíku
Formule H vysočina

mobil: 724055339
MCC 01 PURE 0,7 benzin
xlukas.cz
Smart ACE

Příspěvek od xlukas.cz »

kdyby jela na sraz, tak treba by to vzala gibonovi i z druhe strany :lol: :-))) *pisk*
SMART MC01 0,8 CDI Pure
2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km)
http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279
:lol: :arrow: SCHVÁLENO !!! Obrázek
Obrázek Obrázek
moni

Příspěvek od moni »

xlukas.cz píše:ahoj,
tak po dlouhe predlouhe dobe sis na nas vzpomnela?

tak ty uchyty na svetla se daji znovu a pevne prilepit. na tom voziku mam jedno svetlo lepene. a vypada to, ze to drzi.

jinak mas zdeformovane ty predni deformacni zony a vyztuhy, jak vidim. to se bude muset vytahnout.

takze tvuj jedinecny polep pujde pryc :(

vzpomněla, nevzpomněla..hodila jsem to sem jako jobovku :wink: :lol: stane se..času moc nemám a nebaví mě vysedávat u pc a jen číst a psát jak někdo hraje slovní fotbal bo tak..poradit někomu s rozbitým autem taky nedokážu, ale nemysli si, že to tu sem tam nepročtu.. :wink:
no nevím, úchyty světel přilepit? bych ty úchyty musela někde v těch všech střepech najít :lol: já jsem úplně ok..chlapík, co jsem nabourala jště se mnou pak čekal 2hod, než přijeli naši s platem a koupil mi i merunky, takže úplná pohoda :P :lol:
jinak dolní deformovaná není, jen ta horní, bude muset fakt vytáhnout, nebo vyměnit..koukala jsem, že je to tam jen přišroubované..
polep si nechám zase vyrobit, ta cenovka c nápisem je boží..;)
houzar píše:MONI TĚ ZDRAVÍM hlavně že seš zdravá a ty blatníky to máš přece v malíku
taky vás zdravím pane houzar :D jsem úplně v pohodě..
za blatník jsem tenkrát nemohla, gibon to sám viděl, že jsme projeli a on si všimnul, že to je v háji...
Naposledy upravil(a) moni dne sob 11 črc 2009, 20:07, celkem upraveno 2 x.
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Také zdravím Moni.
moni píše:...nebaví mě vysedávat u pc...
No jo no, přečíst příspěvky za půl roku zpět, tak to je pak terno :mrgreen:
moni píše:no nevím, úchyty světel přilepit?
Nelep i kdyby jsi ty střepy měla. Teď by to drželo a v zimě by to už nejspíš upadlo. Kolikrát mrazem praskne i plast, kterému jinak nic není, natož ten lepený. Když už , tak je lepší udělat držáky z plechu a přišroubovat jej systematicky několika samořeznými šroubky, pak je to na furt.
moni píše:..chlapík, co jsem nabourala jště se mnou pak čekal ... a koupil mi i merunky, ...

Byl tutově nalitej. Kdyby dostal fouknout, tak jsi to mohla otočit jako svou nevinu a ještě by Ti pojišovna dala prašule :-D
Nedávno jsem zastavil v Bílině na křižovatce, za mnou dojel Golf a do něj prásknul zezadu Favorit. Chlap z Golfu vylez a na místě toho dědka z Fáva seřezal, to mi přišlo jako reakce přirozenější :lol:
moni píše:jinak dolní deformovaná není, jen ta horní, bude muset fakt vytáhnout, nebo vyměnit..koukala jsem, že je to tam jen přišroubované..

Tak přeji a se Ti to povede brzy dostat na silnici. Co jinak, zatím žádné jiné závady ? :idea:
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
moni

Příspěvek od moni »

DYK77> jinak žádné závady, jen otevírání dveří z venku u řidiče mi prdlo to lanko před 14dny, jen nevím, jestli by šlo koupit klasický bowden do kola a použít ho..zatím lezu přes spolujezdce..
snad opravy půjdou v rámci fin. možností rychle..nevím proč, ale po zkušenostech s motorem se už tomuhle jen směju :lol:

vím, že sem chodím jednou za dlouho, ale každý den tu nemám možnost být..ted jsem sháněla i moto oblečení, dělám si motoškolu, jsou i jiný starosti..už ani na sport nemám vůbec čas :(( :evil:
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

S lankem už jsem si taky potykal. Bovden může být OK, spíše bude v hájí jen lanko. Dá se to buď koupit za nepřiměřených, ale dostupných cca 600,-Kč, nebo si za 10,- korun koupit v kovomatu lanko a opravit si to viz ...
http://www.smart-club.cz/phpBB3/viewtopic.php?t=776

O čase mi povídej, letí to. Pořád se snažím myslet na ten citát že "vlak by měl jet tak rychle, aby do něj mohli okny motýli v klidu vlétat a zase vylétat". Když na to najedu, tak se mi ale nahrne spousta věcí, takže pustím motýli do vlaku, pak plnej céres a někdy je zase na úkor něčeho jinýho vypustím z vlaku ven. No taky to tak funguje :lol:
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
Gibon
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gibon »

Ty vole to mě poser. Krůta šilhá :!:
Tak hlavně že si celá.
Milí, mladí příchozí. Jsem to nejlepší co Vás na tomto fóru čeká.
moni

Příspěvek od moni »

DYK77 píše:S lankem už jsem si taky potykal. Bovden může být OK, spíše bude v hájí jen lanko. Dá se to buď koupit za nepřiměřených, ale dostupných cca 600,-Kč, nebo si za 10,- korun koupit v kovomatu lanko a opravit si to viz ...
http://www.smart-club.cz/phpBB3/viewtopic.php?t=776

kovomat, to ani nevím, kde bych ho v práglu našla :D jinak ten návod u roadstera je mi docela k prdu, já tam ty šroubky vůbec nemám, co ty..bohužel..:( už jsem na to taky koukala..vím, že i gibon měl tentýž problém, proto jsem koukala i tam..:)
Gibon píše:Ty vole to mě poser. Krůta šilhá :!:
Tak hlavně že si celá.
njn, stane se..a během děsný chviličky..nejvíc mě pobavilo, že bratr naboural před 14dny, ted já a doufám, že nebude mít stejný problém za 14dní i sestra :lol:
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

tak hlavně že jsi celá
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Jurko
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jurko »

moni,

lanko som sa snazil opravovat... no zial, original je original... lebo moje bolo o 0,5 mm dlhsie ako malo byt... a uz to nefungovalo dobre - obcas sa dali dvere otvorit aj po zamknuti.

Za original som v Mercedese dal cca 350 korun (to bolo to dlhsie, vnutorne)
a vymenu som si spravil sam (10 minut roboty, navody tu, alebo na evilution). Takze moja rada: kupit original, nie je to taka polozka....
Prekvapeny som bol z toho, ze to mali dokonca na sklade!

a som bol nemilo prekvapeny, ked som prvy krat zistil, ze obcas nezatvara dvere, tak to auto stalo cely weekend na ulici (!!!NEZAMKNUTE!!!)....

no skoro ma klepla pepka!
moni

Příspěvek od moni »

filantrop píše:moni,

lanko som sa snazil opravovat... no zial, original je original... lebo moje bolo o 0,5 mm dlhsie ako malo byt... a uz to nefungovalo dobre - obcas sa dali dvere otvorit aj po zamknuti.

Za original som v Mercedese dal cca 350 korun (to bolo to dlhsie, vnutorne)
a vymenu som si spravil sam (10 minut roboty, navody tu, alebo na evilution). Takze moja rada: kupit original, nie je to taka polozka....
Prekvapeny som bol z toho, ze to mali dokonca na sklade!

a som bol nemilo prekvapeny, ked som prvy krat zistil, ze obcas nezatvara dvere, tak to auto stalo cely weekend na ulici (!!!NEZAMKNUTE!!!)....

no skoro ma klepla pepka!

mě právě smárták řekl, že samotné lanko je neprodejné, že se musí kupovat celý otevírání..:( tak to jsem zavrhla..
jinak s tou kontrolou zamnutého auta-jakmile zamknu ještě zkusím kliku a i zadní okno do kufru, protože i to se mi kolikrát otevře, tak ho jen zacvaknu a jdu..takže tohle neřeším..:)
Jurko
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jurko »

Lanko som normalne kupil, konkretne v BA, v Mercedese na Tuhovskej. :)
Odpovědět