Zdravím všechny Smaráky - dnes se mi stal velice nemilý problém - můj první smart (2003 CDI) byl teď týden odstavený na dvorku (bez naszeného předního nárazníku (hrál jsem si se světlama) - aby se nic nestalo, tak jsem ho přikryl takovou tou plastovou plachtou a "zavřel ji" do dveří aby držela. Bohužel asi hodně foukalo, protože jeden den, když jsem k němu přišel, tak byla odrnutá (takže do přední části asi napršelo). Tak jsem ji pořádně zatížil Ytongama, které se válely kolem a už to drželo až do dnes. Dnes jsem nasadil zpět nárazník a jak jsem vlezl dovnitř všiml jsem si, že mám mokré sedadla - njn blbec

mi nedošlo, že ta vlhkost steče po té plachtě i přes těsnění - dovnitř. Říkal jsem si neva, to se vysuší... Dám klíček do zapalování a otočím a zapnu žhavení. Ještě než jsem nastartoval, tak jsem vylezl ven a šel schovat nářadí. Vlezu zpět do auta a ve Smartovi divný smrad (jako by se něco pálilo). Nastartoval normálně (trochu slabší baterka - pomaleji točila a hodně zhasínalo světlo). Radši jsem to hned vypl. Nejsem schopný zjistit ani odkud to šlo, ale radši jsem ho nechal smrdět (doslova

) vytáhnul klíček a jel druhým.
Prosím o radu - co s tím? Odtáhnout k servismanovi, nebo zkusit dojet i přes ten smrad? Nebo dát k sousedovi do garáže, otevřít a nechat týden vyschnout?
Zkoušel jsem kontaktovat Cardu (před cca měsícem jsem u něj byl s 2. Smartem a naprostá spokojenost), ale je nedostupný - má na něho někdo jiný kontakt? Nebo adresu? (vím, že bydlí ve Výškovicích, protože jsem ho tam vyzvedával a dílnu má kdesi za Vratimovem), ale nevím přesně...
WWW.SMART-DILY.CZ
Kompletní služby okolo Smartů
Individuální dovoz z Německa, diagnostika, servis, náhradní díly, vrakoviště, příslušenství, povinné ručení ...
Ostrava-Hrabová, 500m od Makra