Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
xlukas.cz píše:krasna navigace. idealni duvod, proc si nechat vykrast auto
já mám navigaci živou, bábu, kdyby jí chtěl někdo opnout, ale hned by ji rád vrátil.
jako že má drahej provoz jo?
Klidně bych s bábou obětoval i Piškota, neměl by mi kdo nadávat. Pak bych si koupil jiného, ale už bych si nechal od Vás klucí poradit. Na toho nového bych třeba opnul novou babu, ta by pak měla dražší provoz.
ak mas novy model, tak samozrejme, ze sa da...treba len novy ramik a 2-din autoradio s navigaciou, radiom, tv, DVD, a aj cuvacou kamerou ak chces..cena radia no name je cca 350-400 eur..ramik netusim...snad 20 eur
též mám TOMTOM (TOMTOM route XL, fakt dobrá) Kamarád si necha nahrát do tý samý hlas Lišky, to je jak když vás naviguje debil, samý e e e... Jel jsem s tím do Frankreichu a jako pro zasmání je to good, ale jinak moc nedoporučuju (teda ten hlas )