Porucha řazení - vypadává jednička
-
Majkl
- Bydliště: Nevyplněním profilu, porušujete pravidla Smart Autoclubu. Děkuji za nápravu!
Porucha řazení - vypadává jednička
Jak na automat tak "manuál" vypadává občas jednička. Auto se jakoby chce rozjet, ale pak vzadu něco cvakne a rychlost vypadne a chova se jako na neutrál. Na displaji zmizí "A" nebo "1" v závislosti na zvoleném režimu a po cca 2 sekundách se vrátí zpět na "A" nebo "1". Někdy se rozjedu hned, jindy na podruhé, někdy na potřetí.
Nesetkal jste se s tim někdo?
Nesetkal jste se s tim někdo?
SMARTa už nemám, ale stále je mám rád 
Re: Porucha řazení - vypadává jednička
Muze to byt potenciometr, co je jako zpetna vazba od zarazeneho stupne, nebo je hold neco shnileho primo v prevodovce. Potenciometr je vne prevodovky, zajed s tim treba na Smart-dily a tam se da zkusit jiny.
Beulingo Multispace 2.0HDi 2005 - Polabský offroad
-
Majkl
- Bydliště: Nevyplněním profilu, porušujete pravidla Smart Autoclubu. Děkuji za nápravu!
Tak jsem dneska rano nastoupil do prcka a nic
teda myslim, ze bylo vsechno v poradku. Řadí (i řádí
) jak ma, studenej i zahratej. Tak nevim no
nepojedu do servisu s autem v poradku, pockam az to (tuk tuk) zacne zase delat...
je mozny aby to bylo jen docasne? nevim no..
SMARTa už nemám, ale stále je mám rád 
taky se mi to teď u jednoho stává a mám za to, že to je odcházející spojka - udělá to jen občas, ale intervaly jsou stále kratší...
WWW.SMART-DILY.CZ
Kompletní služby okolo Smartů
Individuální dovoz z Německa, diagnostika, servis, náhradní díly, vrakoviště, příslušenství, povinné ručení ...
Ostrava-Hrabová, 500m od Makra
Kompletní služby okolo Smartů
Individuální dovoz z Německa, diagnostika, servis, náhradní díly, vrakoviště, příslušenství, povinné ručení ...
Ostrava-Hrabová, 500m od Makra
-
alexcaj
Majkl píše:Tak jsem dneska rano nastoupil do prcka a nicteda myslim, ze bylo vsechno v poradku. Řadí (i řádí
) jak ma, studenej i zahratej. Tak nevim no
nepojedu do servisu s autem v poradku, pockam az to (tuk tuk) zacne zase delat...
Dobry den preju, chci se zeptat jestli tenhle problem meli jste pak vyreseny, nebo pak uz to bylo v poradku ?
udelalo mne to taky, tak ze musel jsem nechat auto na parkoviste, ze ani neslo s nim jet, ale prisel jsem dalsi den s tim , ze odtahneme, ale radilo uplne v pohode, a dokonce shasla i kontrolka motoru ktera pred tim svitila, tak nevim co na to mam myslet . Dekuji za odpoved
-
alexcaj
JSK píše:U mne to byl špatný snímač zařazené rychlosti, opraveno ve Smartcentru ČB u p. Vojty (měl i starší zdravý snímač, takže i cenově to šlo).
Preju Vsechno nejlepsi do noveho roku, a jestli nevadi tak bych rad zeptal se jeste na jednu vec, jestli neznate jaky nazev ma snimac u obchodniku, snazil jsem se ho najit nekdy na internetu ale nepodarilo se mi to, a vypada to , ze je to opravdu bude nim.S pozdravem Alex