Řazení-problém
Řazení-problém
Tak jsem se odhodlal zajet na diagnostiku a po cestě asi po 10 km kontrolka zhasla a auto začalo řadit normálně. Ani v paměti nebyla uložena žádná závada. No prostě záhada. Buď se rozsvítila kontrolka motoru proto, že byl chladicí okruh ještě zavzdušněn ale souvislost s řazením??? Nebo jsem byl moc pečlivý a vyčistil EGR ventil, který byl zarostlý a zůstával pořád zavřený. To už by s řazením možná mohlo souviset. Zřejmě naopak se sekl a zůstal otevřený a proto ty problémy a kontrolka. Po pár km se rozhýbal a teď je vše OK. Váš názor? Že jsem se na ten ventil nevy..al. Lidi naopak zaslepují a já jsem papežtější než papež. Holt chybama se člověk učí. Každopádně díky všem za rady.
Re: Řazení-problém
EGR to nebyl. Závada egru vypadá, jako by ti mělo umřít auto. Žádný výkon, černý dýmmilkroa píše:Tak jsem se odhodlal zajet na diagnostiku a po cestě asi po 10 km kontrolka zhasla a auto začalo řadit normálně. Ani v paměti nebyla uložena žádná závada. No prostě záhada. Buď se rozsvítila kontrolka motoru proto, že byl chladicí okruh ještě zavzdušněn ale souvislost s řazením??? Nebo jsem byl moc pečlivý a vyčistil EGR ventil, který byl zarostlý a zůstával pořád zavřený. To už by s řazením možná mohlo souviset. Zřejmě naopak se sekl a zůstal otevřený a proto ty problémy a kontrolka. Po pár km se rozhýbal a teď je vše OK. Váš názor? Že jsem se na ten ventil nevy..al. Lidi naopak zaslepují a já jsem papežtější než papež. Holt chybama se člověk učí. Každopádně díky všem za rady.
Každopádně jsem ráda, že je vše ok
7. 8. 2009 Smart Fortwo 0,8 30 kw cdi 2000 Jednohubka
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek
Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek
Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.